Meno Karolína v čínskych znakoch

zuzinkaa6
22. mar 2012

Vie mi niekto seriozne poradiť ako sa napíše meno karolína v čínskych znakoch, ale fakt taky čo sa v tom vyzná, googlemu neverím, tam som našla už asi 6variant 🙂 dakujem

stardust
23. mar 2012

skoro v kazdom slovenskom meste maju Cinania nejaky obchod, restiku ci bistro. Co tak sa tam spytat?

edita84
23. mar 2012

no ja by som do obchodu pre radu asi nešla aby náhodou s tebou nevytento a nenapísali ti nejakú pikannú polievku :D chceš si dať meno dcérky vytetovať?
@zuzinkaa6

ciusinka
23. mar 2012

@zuzinkaa6 V obchodoch ani restauraciach by som sa urcite nepytala, ved co by im branilo si urobit z teba srandu a povedat ti, ze je spravne nieco uplne ine..a obzvlast, ak sa pytas kvoli tetovaniu (neviem, ci to je kvoli tomu), to uz nie je sranda..Ja by som na tvojom mieste skusila vyhladat nejakeho cinskeho tlmocnika - prekladatela alebo proste niekoho, kto je seriozny a realne s tym pracuje..

stardust
23. mar 2012

no jasne, lebo vsetci aziati su podvodnici, ze?

jasminet
23. mar 2012

ked sa opytas v 3-4 restikach, tak sa hadam v aspon dvoch trafia do spravneho (rovnakeho) znaku, nie?

strapco13
23. mar 2012

mas tolko variantov kvoli tomu, ze cina ma neviem kolko "nareci" v kazdej provincii alebo ako su podeleny sa pise a hovori trochu inac ...a na slobensku je viac korejcanov a vietnamcov ako cinanov myslim v obchodoch a restikach..a ti maju uplne iny jazyk..aj ked navonok vsetko vyzera ako rozhadzane rezance 😅
cize kludne nejakeho tlmocnika

elise
23. mar 2012

@zuzinkaa6 ked si dáš vyhladať výučba čínskeho jazyka ako jazykový kurz budeš tam mať učiteľa od neho si vypýtaj preklad,.