Prosim o radu. Zena tvrdi ze treba v lete menit paplony za letne. Nikdy som to nerobil🙂. Menite zimne paplony za letne? Kupovat celorocne alebo ma vyznam investovat do letnych a menit ich podla sezony?
zena ma pravdu!
@sc4ramouche urcite menit... ani by ma nenapadlo sa parit pod zimnym paplonom. Celej rodine sme ich vymenili za letne este niekedy v aprili.... Ale ty ked chces mat zimny, tak maj...a ostatnym nech zena vymeni za letny. A kazdy bude spokojny.
my mame take dvojvrstvove, na leto staci jedna vrstva a na zimu sa spoja dve. Umrela by som teraz pod zimnym. Este mam aj na zimu hrube plachty a flanelove navlecky a leto tenke plachty a tensie navlecky. Daj na zenu, chce vam dobre ;)
@pribinak tak toto plati vseobecne🙂)
@sc4ramouche Nemenim paplony. Cely rok spime pod letnymi. V zime akurat pouzivam flanelove obliecky.
@sc4ramouche aj ja mením za letné v lete ale nieje to nutne každý spí pod takým ako mu vyhovuje,
@sc4ramouche jasneeeee ;))
My nechavame na leto len plachty 😄😄😄
máme dvojvrstvové, takže v lete len dáme dole jednu vrstvu (tú hrubšiu) 🙂 ... ak nebývate niekde pod Tatrami, resp. v chladnejšej oblasti, tak určite meniť, inak by sa nám zle spalo - v takom teple... 😉
@sc4ramouche ty máš ale problémy 🙂 Prečo nedôveruješ manželke, veď to je ženská záležitosť. Čítam to svojmu, ktorý sedí vedľa a pozerá futbal a nechci vedieť, čo by ti odkázal 🙂
Netreba menit, pokial ti vyhovuje celorocne spat v zimnom alebo v letnom paplone. Ale to je uz na kazdom clenovi vasej rodiny, co kto preferuje. Ja si napriklad tiez nemenim...
Každému, ako vyhovuje. Napríklad u nás to má každý inak: syn spí celoročne pod letným, muž v lete pod letným, v zime pod zimným a ja mám zimný celý rok (na dovolenke v krajinách, kde dávajú na postele na zakrytie len plachty, sa nikdy dobre nevyspím 😒 )
menime ved by som sa uvarila, pokial je prilis teplo spavam iba pod navlieckou.