dobry den chcela by som radu od vas mam dlhe cierne vlasy lenze vlasy mam zafarbene na cierno farbim ich uz dlhe roky no chcela by som trosku zmenit vzhlad chcela by som si do vlasov dat biely alebo strieborny melir dalo bi sa ci nie dakujem za radu zatial😉👍
ja som totiz z nitry vedeli bi ste mi poradit nieco
Melir by sa mal dat v pohode urobit ale najdi si kadernicku, ktora farby namiesava 🙂
nechaj si poradiť od profíkov, lebo do čiernych vlasov sivý melír???? 😉
Určite si nedavaj melir do čierných vlasov !!!!
@nikolahrozna Prečo?
@peter241 Bude to hrozne kričať a bude to veľmi neprirodzené. Jediné, že by si chcela dosiahnuť práve taký efekt 🙂
dať si môžeš videla som to už aj na viacerých ženách, kamoškina mamina má čierne vlasy a dáva si blond melír, mne osobne sa to nepáči, ale je to všetko vec vkusu 😉
@vierocka888 tak to uz ano. Taka kombinacia je paradna, len co ja napriklad viem, ta seda farba sa celkom rychlo zmyva dole :( No na druhej strane by som take brala hned 🙂
Ak by to chcela tak ako to je na tom obrázku tak to treba tie vlasy najprv odfarbiť aby to tak pekne chytilo a to až na takú platinovú blond, to sa z takých čiernych vlasov na jeden krát nedá, splálila by si všetky vlasy..
@vetva99 su krasne vsak 🙂 necudujem sa ze seda sa vymyva. Ked si predstavim akym silnym peroxidom jej to budu musiet odfarbit - a bude mat stastie ak jej nespalia vlasy - tak uz ani nebudu chciet drzat farbu... takze touch up co 2-3 tyzdne...ale zase stoji to za to 😀
Siva by bola fajn 🙂
Blond nie si myslim 🙂
@vierocka888 taketo vlasy sa aj mne velmi pacia. len na to treba fakt odbornu ruku, ktora vie nieco taketo na hlave vykuzlit
Siví melir bi mi chitil na cierne vlasy??
@vierocka888 Ja mam "touch up" aj 2-3mesiace len to chce naozaj profesionalitu a nie "suflikantov" s peroxidom.😉
@evittam samorejme, pokial vlasy nie su odpalene a drzia pigment tak staci aj raz za 2-3 mesiace 🙂 moje pigment nedrzia, takze treba stale dofarbovat 😔
dalo ale u kadernicky