ahojte, chcela by som sa spýtať, či už niekto z vás má nejaké skúsenosti s touto soľou?
vážne? a budeš sa v nej len kúpať? lebo myslím že má viacej využiťí..nie neskúšala ale počula som o nej a že vraj je super 🙂
@klarica24 vobec som si nevsimla, ze si mi pisala, lebo si neklikla na odpovedat pri mojej odpovedi 😀 uz som sa v nej kupala dva krat, je to super.....taku mam hladucku kozu po okupani, uplna paradicka.Ano ma to viacero vyuziti.Aj na sedavy kupel, aj na suche zabaly a tak.....aj ako deodorant....ale na prednasku o tom mam ist az buduci stvrtok, tak uvidime, co to bude 🙂 som zvedava...teraz som mala len vzorku tej soli, ale mienim si ju kupit a budem sa v tom kupavat a mozno aj dalsie vyuzitie vyskusam 🙂
@klarica24 mozem ti povedat, ze ta sol je super.....mala som doma 1kg a teraz uz si objednavam dalsie 3kg......kazdy druhy den si macam len nohy a a obden sa chodim vyvalat do vane na hodinu a ten pocit, je skvely, zacala som menit aj stravu a uz vidim vysledky 🙂 nie som tak strasne unavena ako som byvala a velmi sa z toho tesim a dokonca mi zmizla z tela hrcka, ktoru som tam mala dva a pol roka....sila ....a kedze sa mi cisti organizmus, tak mam vyrazky na chrbte, ale ta kocka ktora mi to predala vravela, ze na zaciatku to mala aj ona, ale to je preto, lebo ide bordel z tela von......je pravda, ze sa velmi rychlo hoja a kozu mam krasne hladku, vobec nemusim pouzivat telove mlieko, koza je prirodzene vlacna....som z toho velmi prekvapena a tesim sa 🙂 takze odporucam
@klarica24 ahojcek....prave som sa v nej okupala ....sice len prvy krat, ale pocit mam suprovy 🙂 citim sa strasne lahka....ty si ju skusila?