Medzi nebom a zemou

7. aug 2024

Prosim vopred za ozaj slusne komenty… zaujima ma spiritualna vec… v roku 2021 som mala silnu tuzbu chodit na cintorin palit detickam sviecky - opustene hroby par dnovych deticiek, par mesacnych, rocne , 2 atd…. Kazdemu som sa prihovorila… palila im sviecky, nosila kvietky… do 3 mesiacov od tohto obdobia som otehotnela. Tehotenstvo ukazkove, vsetko skvele , syn zdravucky…. Myslite ze si ma mohla nejaka dusa vybrat za mamu aj z tychto za ktorymi som chodila? Dnes som sa tak zadivala na syna a vzdy mu dakujem ze si ma vybral❤️aj nas samozrejme s manzelom…Zaujimaju ma viacmenej ozaj duchovnejsie zalozene zienky na fore. Aj ostatni len hlavne bez sarkazmu atd…

ariannazara
7. aug 2024

Ja mam zdravé dieťa a nikde som sviečky páliť nechodila? Takže? 🤷‍♀️ mala by si ho ci by si tam chodila alebo nie. Na také veci neverim

janai1
7. aug 2024

To si si mala skôr napísať do danej skupiny ako tu

danyelia
7. aug 2024

Prepáč, ale trochu morbídne a divne na mňa pôsobí Tvoja túžba chodiť páliť cudzím deťom sviečky na hroby...🙄 Ja som tiež sviečky nepálila a mám 4 zdravé deti, takže neviem, či si otehotnela práve vďaka tomu. Ale zase verím, že ,,niečo,, medzi nebom a zemou existuje...

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
7. aug 2024

Nie. Si cudna.

daniela1911
7. aug 2024

Podľa mňa, je to nevhodné, čo si robila. Mala si sa modliť za deti, ak si chcela. Možno si otehotnela lebo si našla pokoj na duši a uvoľnenie.

morusha
7. aug 2024

Tvoja otázka znamená, že veríš na reinkarnáciu. Ja nie, podľa mňa máme len jeden život a dušičky zomrelých detí už svojich pozemských rodičov mali a teraz už sú vo večnosti. Každopádne,to, že si pálila sviečky, prípadne sa za ne modlila je veľmi pekné, no také súvislosti aké si si z toho vyvodila by som v tom nehľadala. Prajem tebe, mužovi aj synčekovi všetko dobré.

deti95060810
7. aug 2024

prečo nenapíšeš do skupiny : Medzi nebom a zemou

isis234
7. aug 2024

Dávnejšie som čítala, že ak zomrie malé dieťa alebo mladý človek, tu by veľmi trpel. Narodí sa znovu do inej rodiny... Ale či to má súvislosť s tvojím pálením sviečok?? Modlila si sa za ich dušu.
Skús napísať do tej skupiny, ako radila: deti95060810

martinmmartin
7. aug 2024

@isis234 ja som davnejsie cital ze to je hovadina

kiki68
7. aug 2024

Preco nie, mozno ano, hlavne je dobre, ze na tie male dusicky niekto mysli. Podla mna je dolezite da za tie deticky modlit. Mne syn ako 2,5 rocny povedal, ze si ma vybral za mamu. Nas do 2 rokov velmi nehovoril a zrazu cele vety. A z nicoho nic mi hovori “ vies, ze ja som si Ta vybral za mamu, pozeram ako to myslis vybral, on , ze no ved som videl, ze aka si este predtym nez som bol babatko. Zostala som pozerat. Ale viac krat toto povedal. Takze mozno si nas naozaj vyberaju tie dusicky. Syn je prve dieta, co sa mi podarilo donosit.

lenkakravcova
7. aug 2024

@kiki68 prečo je za tie malé dušičku dôležité sa modlíť?
Veď to boli deti. Deti sú bez hriechu. Ak zomreli v takom veku, sú už v raji. 🙂

maja22
7. aug 2024

V reinkarnaciu neverim, kazda dusa ma len jedno telo. Ale ty si preukazovala lasku tym dusickam, ktore su uz v nebi, tak je mozne, ze za teba u Boha orodovali, aby ti pozehnal dietatko, mne sa vidi, ze si mala taku tuzbu..

autor
7. aug 2024

@kiki68 sialene placem ….❤️🙏🏻

autor
7. aug 2024

@stanulienkat a co je na mne cudne ? 😃

autor
7. aug 2024

@morusha ❤️👋🏻

autor
7. aug 2024

@deti95060810 nevedela som ze take nieco je 🙂 som tu cca mesiac na fore..budem vediet vdaka

autor
7. aug 2024

@daniela1911 a co je nevhodne pomodlit sa za dieta na opustenom hrobe a zapalit sviecku a dat kvet?

morusha
7. aug 2024

@kiki68 S tým vekom si sa nemohla pomýliť? Vo veku 2,5 roka ti toto povedalo dieťa? Zaujalo ma to, mám syna približne v rovnakom veku a síce rozpráva veľa aj vo vetách, ale tak detsky, primerane veku myslím. Sformulovať v tomto veku takúto myšlienku si veru neviem predstaviť že by dieťa dokázalo, ale tak asi je mimoriadne vyspelý.

lara45
7. aug 2024

Ja zas nechápem tvojej otázke.Skôr sa pýtaš na renkarnáciu? Lebo ja ako kresťanka verím na posmrtný život a tento svet teda tento nás život je len príprava a prechádzka tým čo nás čaká po smrti.Nemyslím si ,že si ťa vybrali jedno z tých detičiek v hrobe za svoju mamu.Ak som to teda správne pochopila ale asi nie🙈 myslím si, že Boh ťa má rád a chcel zi ťa požehnať tým ,že ťa spravil matkou.

suzy2508
7. aug 2024

Mne to je tiež vždy veľmi ľúto, že takéto detičky boli niekoho radosťou a zomreli, že za nimi určite niekto žialil. Ako už mama vnímam úplne inak tie malé hrobčeky a je mi ľúto, že sa niečo také dialo a vždy bude diať. O to viac ma mrzia zanedbané hrobčeky, kde sa už nemá ani kto o ne starať. Urobila si podľa mňa peknú a šľachetnú vec. Neviem, či si ťa niekto z nich vybral, či niečo po smrti je, či je tma. Ja som však názoru, že si nás detičky vyberajú, ku komu sa narodia, tak ako si náš malý vybral nás. Verím v reinkarnáciu.

otazka1
7. aug 2024

@morusha môže byt,prečo nie.poznam dieta,ma 2,5 roka a nemá problém skladat dlhe komplikovane vety,všelijaké deti sú..

guliver19
7. aug 2024

Ty si nejaky pofider, sialene neplac, skus len tak primerame bez sialenstva

autor
7. aug 2024

@suzy2508 ❤️🫶🏻🙏🏻

autor
7. aug 2024

@guliver19 jediny pofider si tak ty 🙂 nepukni od smiechu 🙂)…

kiki68
7. aug 2024

@morusha vies on ma 4 teraz a zacina splyvavo citat, je trosku iny ako bezne deti v tychto jeho schopnostiach. Ale tak po muzovi hlavne a mozno nieco odomna. On tam v skolke vykladal v 2,5 roku ucitelov o vesmire a pomenovaval jej rozne hmloviny ( muz sa tomu venuje). Ale napr do 2 rokov nepovedal skoro nic. Vsetci nam nakladali, ze to je skrz to, ze je multilingualne dieta a mali sme ist len nemcinu. A potom zrazu klik a isiel vetami.

morusha
7. aug 2024

@kiki68 Wau, máš neuveriteľne šikovné dieťa. S bežnými deťmi sa to asi nedá porovnávať, veď sa vyjadruje skoro ako dospelý 👍

candii
7. aug 2024

Duša je večná, telo nie. Verím v to, že duša si vyberá kde sa narodí. Môže sa narodiť aj viacej krát ak nesplnila to na čo sem prišla. Každý máme nejaké posolstvo, niečo prečo sme tu, čo sa máme naučiť, čo máme pochopiť, čo máme vyskúšať. Ak si mala silnú potrebu možno to súvisí s tvojim minulým životom.

zoja1234
7. aug 2024

@ariannazara naco tu pises vobec komentar, ked evidetne nepatris k tejto teme? Naco sa vobec vyjadruju lidia ako ty ku niecomu, o com vedia prd makovy? Ulavilo sa ti?...
@autorka suhlasim s #maja22 a urcite existuje nieco vyssie ako my, nasa malost nam nedovoluje vidiet ine veci.. to ze si chodila palit sviecky cudzim detom na cintorin je ozaj zvlastne, ale nic nieje len tak.

krtko1313
7. aug 2024

Pekný čin. Ja chodím na hrob mojej milovanej tety. Vedľa je hrob, rovno na ten náš a moje deti si všimli, že sú tam surodenci, ktorí zomreli 1803 a 1805 dievča chlapec. Hrob bol zanedbaný, tak sme ho trošku upratali. A čo, keď si to tak cítila, rob to tak. Duše sa ti odvďačia. A poviem ti, že babka s dedom sa narodili v tom istom "roku " ako moje, len 100 rokov rozdiel.