Téma na odľahčenie, ktorý burger je váš favorit v mekaci? Prípadne iné jedlo?
Tie, čo pohŕdate mekacom - pssst, táto téma nie je o tom. 🙂
Ja som klasik, takže Big Mac.Ale s nostalgiou spomínam na burger ktorý sa volal The M, mali ho v ponuke dávno pradavno, odvtedy som ho tam nevidela (ale je pravda že tam chodím malo, možno ho mávajú občas)
Tasty 😝
Hranolky so sladkokyslou, kedykoľvek a v akomkoľvek množstve, aj keby tam nič iné nemali, toto by mi stačilo 😂 a inak si väčšinou dám McChicken
Za mňa BigMac. Pár rokov dozadu mali nejaký špeciál, kde do neho dávali aj slaninku a to bola topka. :D
Big Mac, jednoznačne 😋
Mne veľmi chutí tasty chicken hlavne tá omáčka v Tom 😃
Pre mňa je topka Tasty Cheese
@meli888 neviem ci je tam tá istá, ale milujem tú omáčku 😃
presneeeee. ta omacka. by som sa v nej kupala.
Syrovka je ❤️ Ale inak tasty
V Taliansku som mala najlepší mekac, na slovenský sa to vôbec nechytá 🙄 škoda, že sú také rozdiely v ponukách
Hranolky a sladkokyslá omáčka, Cheseeburger, McRoyal, kuracie nugetky a zmrzlina s karamelovou polevou a lentilkami
Za mňa McRoyal mňam 😋
U mna je stalica McChicken s 🍟, ale chutil mi aj Crispy Chicken Deluxe, skoda, ze skoncil☹
Crispy Chicken McWrap a vanilkovy milkshake 🤤🤤🤤🤤
Grand mc sundae karamel 🤤🤤🤤
big mac ❤️😁
tasty cheese
Wrap a jablková torta s karamelom. 😉
Cheeseburger, malé hranolky a aspoň 5 lemon-chilli omáčok, aby bolo aj na doma k hranolkám 😁
Swiss king - syrova sezona je top , chodim iba ked maju tento sendvič
Ja najradšej úplne obyčajný cheeseburger.
Ja milujem MC Chicken a Tasty chicken. A z burger kingu je to Lomg Chicken a Crispy chicken 😀 samozrejme mam rada aj hovädzie burger, ale tieto sú moja topka
Davam si jedlo od nich ked niekde cestujem. Vadi mi su chutovo velmi chudobne a ze su extra malicke. Taky Big Mac je zo 3x mensi ako kvalitny burger. Takze aj ked si dam 2x menu tak odchadzam nenajedeny. Ja som zvyknuty na porcie z azijskych restauracii :D Co mi chuti je ich zmrzlina a hranolky...
Royal TS a Homestyle Chicken
Za mňa cripsy chicken šalát+ jogurt dressing a k tomu veľké hranolky 😋😋😋
Nugetky, sladkokysla omáčka, single big tasty chicken alebo wrap s tým chrumkavym kuracim 🤗 a asi zajtra behneme na mekac 🤣
Big Mac
Chceese burger mňam 😋