Nepracujete niekto v Mcdonalde? Potrebovala by som interne info, kedy konecne zacne syrova sezona, lebo ma ide vystriet aku chut mam na mcsyr. Teda dufam, ze aj tento rok bude. Nesudte, dakujem 😄😄
Teraz som tam bola , už prerábajú cedulky na syrovu ponuku takze čoskoro , ja som Im dokonca aj na instagram písala 🤣🤣🤣odpoved “čochvíľa “
Ja som zbožňovala ementálové tyčinky a skoro ma vystrelo, keď ich prestali predávať
Ja som prestalkovala instagram a posledne, co som v komentoch videla bolo, ze uz len chvilocku a to bolo tusim vcera alebo predvcerom😄 tak som dufala, ze dnes 🤣
Dnes ešte nie , dnes prerabali cedule na McDrive 😅tak hádam do konca týždňa už bude , lebo minuly rok o takomto čase som už bola dávno s oštiepok Kingom v ruke 🤣
@simona1998 hej, ale 2019 zacala asi az 25. novembra (ano, som zufala, tak som robila hlboky prieskum 😂)
dúfam že budúci mesiac 😂
Nestraš , to nevydržím 🙄ale VERIM ŽE DO KONCA TÝŽDŇA BUDE !!!! Stavím sa !🤣
@bavlnka92 budúci mesiac je neskoro neľakaj🤣
Ako, ked hovoris, ze menia tabule, tak ja som optimista a dufam, ze ZAJTRA 😂
Tak toto je u nás doma horúca téma už asi mesiac 😂 za chvíľku rodím a bojím sa aby som to stihla 😄
V MC som v živote nebola,ale asi sa tá vyberiem .Všetko syrové môžem 😬
Myslim, ze ja aj vsetky komentujuce odporucame 😁
Ahoj. Ja som bola v mekaci asi dva krát a vôbec.mi odtiaľ nechutí som vadna?😄😄😄
@vanda323 Co si si dávala? 🙂
@vanda323 asi ano 🤣🤣🤣 ale nie, 100 ludi 100 chuti
@vanda323 nie si vadná, som na tom podobne, ak už tam niekto chce silou mocou ísť, tak si tam dám kávu 😎
@lenkakravcova Už ani neviem 😄😄😄 Môj muž sa toho nevedel dojest a ja že hmmmmm😄
Ja by som si dala tie kuracie kridelka, tie uz nemaju vsak?? V mekaci som nebola ani nepamatam, tak neviem aka je ponuka aktuálna
@elizabet173 Tak anoooo kávičku si dám všade alebo coca colu 👍😄
@vanda323 ja som zavisla na big tasty bacon a hranolky lepsie ako v mekaci neexistuju, bozeeee, mnam. A tie maskrtky hmmmm … Grand Mcsundae alebo McFlurry 😋
@gabu_lienka Fiiihaaaa , možno keď odrodim a výberu mi môj žlčník tak pôjdem ešte ráz 😄😄😄
@alzbeta311 krídelká majú stále v dennej ponuke 😇
No bolo by dobre cim skor, 2dni dozadu som o tom vravela muzovi 😀
@gabu_lienka mne sa zdá ze uz ani tie hranolky nie su co byvali. Ja keď si robim doma hranolky, jem ich neosolene, ale tie z McDonald's milujem, nech sú čo najviac slané. No posledne 2 razy co sme tam boli, tak boli tak... O ničom 🤔🤷
Syrová sezóna? Každý rok plačem za tým syrom, čo vyzerá ako kuracie nugetky s brusnicovou omackou, hermelinky sa mi zdá 😍
@gabu_lienka každému chutí niečo iné, ja hamburgery neznášam a hranolky mi nikdy nejako zvlášť nechutili, takže netuším, kde ako chutia, nikde si ich nedávam. Nie že by som žila na šalátoch, ale takéto jedlá mi nechutia, možno som vadná, mne ani pizza nejako nejde, stačí mi raz za rok, za dva.
@simona1998 takze dnes este nic 😂
Zapla som si upozornenia a dufam, ze sa niekto ozve 😂