Mávate sny, ktoré sa vám opakujú niekoľko rokov?

8. apr 2024

Sníva sa mi kadečo no je pár snov ktore sa mi opakuju. Napríklad sen kde sa nerozsvieti svetlo keď stlačim spinač. Alebo svieti slabo. Ten sa mi sníva odmalička.

V ďalších snoch ktoré sa mi opakuju vidim vlaky. Buď len kračam po vlakovej stanici a snažim sa im vyhnuť ked prichadzaju alebo vidim (v skutočnosti neexistujúcu) železničnu trať na našej ulici a premavaju sa tam vlaky.

vyrovnanaosoba
8. apr 2024

Áno sníva stále jeden sen dookola. Už veľa rokov.

vanilkovazmrzka
8. apr 2024

V detstve sa mi pravidelne snival rovnaky sen, diali sa tam postupne veci ktorych som sa velmi bala. Az do momentu, kedy som si v tom sne uvedomila, ze sa mi to len sniva, nemusim sa preto bat. A odvtedy sa mi to snivat prestalo.

Doteraz sa mi snivaju rozne variacie na padajuci alebo rozne v priestore cestujuci vytah 😅

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
8. apr 2024

odchádzajúci vlak - niečo ti v živote uniká ,

cukroska
8. apr 2024

Áno

barju
8. apr 2024

Mala som jeden sen ktorý sa mi opakoval ako 10-12 ročnej, aj som si ho zapísala, lebo mal dej. Potom sa mi snívať prestal. O 10 rokov neskôr sa mi sníval zas a ja som vytiahla zošit v ktorom bol napísaný a bolo to navlas to isté.

ajvy66
8. apr 2024

To s tym svetlom sa sniva aj mne 😶 a este, ze sa snazim bezat a nevladzem, nohy mam tazke, akoby som bezala vo vode.

majcinka212
9. apr 2024

@ajvy66 bezat nemozem ani ja 😁 ale par krat som sa v sne zamyslela (hej, ovladam svoj sen 🙈)ze dofrasa musim utiect.. zacala som skakat 😀 takze sa pekne rozbehnem bocnym skakanim a funguje to 🤣

svokrinjazykmonika
9. apr 2024

Áno sníva, chodba v paneláku, schodisko ale hlavne o výťahu. Že ma vezie na poschodie ktoré som nechcela, niekde úplne hore alebo dole, alebo vôbec nechce zastaviť.

svokrinjazykmonika
9. apr 2024

@majcinka212 tiež viem ovládať svoje sny 😉

sssss123
9. apr 2024

po jednej dlhšej pn sa mi víkend pred tým ako som mala nastúpiť do práce snívalo, že som dostala výpoveď, a že som tam stále chodila a oni sa ma nevedeli zbaviť, bolil to také sny, že som sa mrzutá budila, to sa mi pravidelne snívalo asi rok a pol, teraz už pomenej, naposledny asi pred 2 týždňami

alebo že idem do činžiaku kde som bývala pred takmer 35 rokmi, a že nemám klúče a rozmýšlam ako sa do bytu dostanem

majcinka212
9. apr 2024

@svokrinjazykmonika topka bola ked som bola nejaky vtak, letela som a zrazu ma natahal bocian 🤣🤣 a ja som si v sne povedala ze este v sne ma bude nahanat bocian a zobudila som sa 😁

asdfka
9. apr 2024

Mam, sniva sa mi o pade lietadla. Vzdy je pad v blizkosti nasho domu alebo don narazi. Sniva sa mi to uz snad 15rokov.

larinka552
9. apr 2024

Ako dietatu sa mi opakoval jeden sen, bol skor taky abstraktny, farebne obrazy, dej si uz nepamatam. Postupne sa mi prestal snivat.

jakoma
10. apr 2024

Mne sa opakuje nocna mora, ze sa mi kyve zub alebo mi nejaky vypadol, to ma asi bude sprevadzat navzdy :D