Mávate pod pyžamom spodné prádlo?

12. jún 2021

Ahojte prosím Vás mávate pod pyžamom aj nohavičky, slipy? Mne to príde normálne ich mať a stretávam sa s názorom aj , že to je hlúposť, že si telo neodpocinie..
Ako to mávate vy?

petamich
12. jún 2021

my nie 🙂

s_a
12. jún 2021

Nenosím ich ani doma cez deň, keď nikde nejdem...

majusikk
12. jún 2021

Určite nie

martinka13
12. jún 2021

Nie

mondolina
12. jún 2021

nie

akcul13
12. jún 2021

Ano mavam, od malicka 😁

jarmila2010
12. jún 2021

nie..ani deti...

elizabet173
12. jún 2021

nie

majamat
12. jún 2021

ja nosim pod pyzamo nohavicky.
rob ako ti vyhovuje. na toto neexistuje predpisane pravidlo. samozrejme najidealnejsie je bavlnene spodne pradlo. a pohodlne spodne pradlo.

tlo neodpociva bez spodneho rpadla, telo odpociva spankom

3petka
12. jún 2021

Keď som bola mala tak som tak spávala nohavičky a pyžamo a vydržalo mi to asi do 20-ky. Teraz sa už necítim komfortne keď musím mat nohavičky počas svojich dni..

patka06
12. jún 2021

len voľné pyžamo v lete nočná košeľa, bez nohavičiek ...v spánku telo potrebuje "voľnosť"

kkovacovak
12. jún 2021

Určite nie. Telo potrebuje voľnosť a dýchať. Neviem si predstaviť že by som sa večer oholila a spala v nohavičkách

rooberta
12. jún 2021

Ani by som nezaspala s dvomi vrstvami na sebe, bud pyzamo alebo kosela a vzdy bez nohaviciek

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
12. jún 2021

Bez spodného prádla..

moonlight1210
12. jún 2021

Ano, nosim aj pod pyzamo, ci nocnu koselu. Ale vzdy ciste. Nie tie, co som mala cez den. Ved v nich budem dalsich 6-8 hodin.
Pride mi to hygienickejsie k pyzamu i postelnej bielizni.
Kedze pyzamo menim tak cca po tyzdni (podla potreby aj skor) a postelne obliecky po 2 tyzdnoch.
Keby som v tom spala hola a bez spodneho pradla, tak by som sa uz na druhy den v posteli citila, akoby som si obliekala tri dni po sebe to iste spodne pradlo a oblecenie. A to je ewh.

saxana000
12. jún 2021

Sprchujem sa tesne pred spanim dam si ciste spodne pradlo a na to pyzamo..mne zas neni prijemne spat bez neho to by som si asi menila potom aj pyzamo kazdy den keby som naostro spavala.mala tiez tak funguje vecer sprcha ciste gatky a na to pyzamko..
Kazdy nech si robi ako mu vyhovuje.

kitycat
12. jún 2021

Spi ako ti vyhovuje... Tu ti drtivá vacsina gatky zakaze...

number19
12. jún 2021

Mna by zaujimalo. V pripade ze nenosite nohavicky, tak si pyzamo davate ciste na kazdu noc?

tayla
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
12. jún 2021

Rozmýšľam aký význam majú nohavičky pod pyžamom. Pre mňa je to ako nosiť extra nohavičky pod nohavičkami 🤷‍♀️ Podľa mňa sa spodné partie potrebujú vetrať, neviem si predstaviť mať ich 24/7 na tesno zahalené. Mne stačia tie 4 dni v mesiaci kedy aj spím v nohavičkách. Lepšie sa cítim bez nohavičiek, ani doma nenosím a občas ani von 😃
Ale ak tebe je lepšie nonstop v nohavičkách tak je to tvoja vec.
@number19 nie, prečo ? Spím v dlhom tričku, do postele idem vždy čistá osprchovaná. U nás je napríklad štandard po veľkej potrebe sa nie len utrieť ale aj osprchovať.

number19
12. jún 2021

@sissy27 Pokial nepouzivas ziadne nohavicove pyzama tak chapem ze z hygienickeho hladiska by to mohlo byt ok. Mne by ale velmi nesedelo mat 1 pyzamo (nohavicove) niekolko noci bez vymeny na sebe...

bagre
12. jún 2021

Už sa to tu riešilo... bolo to zhruba pol na pol. Rob ako je tebe dobre, je to každého vec a niekomu vyhovuje ich mať, niekomu nie.
U mňa - ako kedy... deti majú

sissy27
12. jún 2021

@number19 niekedy v zime mám pyžamové nohavice. Sú voľného strihu, takže s intímnymi partiami neprichádzajú do takého tesného kontaktu ako nohavičky, mením po pár nociach podľa pocitu. Ako píšem vyššie, do pyžama a postele vždy čerstvo osprchovaná a po veľkej potrebe vždy sprcha. Iné neviem čo by malo vadiť 🤷‍♀️ Ale tak každému vyhovuje niečo iné, ja napríklad neznesiem holé ramená a koľké spávajú v tielkach alebo úplne nahé 😃

domak2
12. jún 2021

Nočná košeľa a spodare. A je mi úplne jedno ako to je pohodlné ostanym 😁

simsalabim
12. jún 2021

Je to hlupost, intimne partie by mali aspon v noci “dychat”.

akinom0077
12. jún 2021

ja mavam pod pyzamom volnejsie bavlnene nohavicky, neviem si predstavit bez… a ak by bez tak potom jedine kazdy den ciste pyzamo v tom pripade ano

akinom0077
12. jún 2021

@number19 presne tak

akinom0077
12. jún 2021

@number19 to by zaujimalo aj mna ale pochybujem…. podla mna pokial spia bez mali by denne davat ciste

petulda333
12. jún 2021

Bez a menim pyzamo stale. Resp preperiem a vecer vezmem