Mávate pocit akoby ste nedýchali?

alex_zalez
24. apr 2020

Neviete o co moze ist? Stava sa mi to uz roky. Tazko sa mi tento pocit definuje. Zvycajne ked lezim a uz zaspavam mam pocit, akoby som ani nedychala, pripadne dychala na prazdno. Zaroven mam neustalu az nutkavu potrebu sa pohnut. Pomenovala by som to, akoze zabudam dychat. Ale dycham, len sa citim, akoby mi kyslik neprichadzal do pluc. Stava sa to len raz za cas, ale od detstva. Mate s tym niekto slusenost? Dejw sa to aj niekomu z vas?

whatever1
24. apr 2020

@alex_zalez úzkosť?

atrejkacucu
25. apr 2020

Aj ja som to mala pár krát už, aj v noci som sa zobudila raz že nedycham, ale dýchala som , nechápem 🤷‍♀️

bayuska
25. apr 2020

@alex_zalez aj mne sa to stava, dokonca si to vsimli aj kamarati este ked som bola na skole. Niekedy staci, ze sa nad niecim zamyslim a proste zabudnem dychat... Vacsinou si to neuvedomim, az potom sa zrazu tak hlboko nadychnem a dojde mi, ze som asi nedychala + mam potom kyslikovy deficit ako spevaci/tanecnici. V spanku a pri zaspavani je to castejsie a ked mam nadchu, tak je to hrozne, to sa fakt niekedy ani neda zaspat, lebo vzdy ked zadriemem tak prestanem dychat a zas sa zobudim. Nemam to vysetrene, myslela som, ze je to spankove apnoe ale kedze sa to deje aj ked nespim, tak neviem co to je.