Ahojte kávičkári, chcem sa opýtať, či aj vy mávate po káve bolesti žalúdka alebo búšenie srdca.
zmeň názov témy,je úplne zavádzajúci,klikla som tiu pre inšpiráciu,že dobrú kávu nájdem....
nie ved keby mi nerobila kava dobre tak ju nepijem ...a fakt nazov temy sa nehodi. tiez som si myslela ze tu najdem inspiraciu na dalsie znacky ake by som vyskusala
Ako si všímam, každý má obľúbenú inú kávu, mne najlepšie vyhovovala MILDESORTE - obsahuje smes kávy a čakanky a keď chcem silnejšiu tak JACOBS Barista Americano - sú v nej také malé postupne sa rozpúšťajúce častice kávy. Mňa bolel žalúdok od Nescaffe a tiež sa mi nepozdáva chuť Tschibo, ale zase niekto má oblúbené tieto značky.
Nie nemám, nakoľko mám dostatok financií na kvalitnú kávičku.
@dzanicka skús bezkofeínovú, možno je pre teba vhodnejšia, ja nemám po káve žiadne problémy, pijem kludne aj 4 za den
Mna kava vobec nenakopne mna naopak uspava
@janickacrazy dikes, len ja kofein mam rada 🙈
Mala som a preto pijem obcas len bezkofeinovu
@dzanicka a keby si si urobila len takú slabšiu kofeínovú? či taká ti nechutí?
Moze to byt z kofeinu,alebo mas histaminovu intoleranciu. Okrem ineho kava zvysuje zaludocnu kyselinu a mozes mat bolesti zaludka. A nepomoze ti ani kvalitna kava a toboz nie odpad ako Jakobs a podobne. Treba kavu vylucit.
@stanulienkat jjj aj hit mám, ale toto, že Caféziu môžu ľudia aj s hit, a mám to na sebe overené... jediná káva s kofeínom, ktorú dávam na litre a úplne mega je
@janickacrazy už som našla svoju značku kávy, inú ako Caféziu už radšej nepijem :D ja len, že ak by náhodou mal niekto tiež taký problém ako som mala ja, aby vedel, že nemusí nahrádzať bezkofeínovými náhradami 🙂
@dzanicka nepoznám takú, kde sa to dá kúpiť? normálne bežne v obchode?
https://cafeziaherbalcoffee.sk/pat-dovodov-prec... sa kúpiť čo javiem cez eshop, alebo v bioobchode a aj v lekárňach 🙂
@janickacrazy https://eshop.cafeziaherbalcoffee.sk/ tu je eshop
@dzanicka lebo je yaujimave ye e-shop Kosice aj ty si y Kosic, inak tem o kave je to velmi vela, tak si len nemyslim, ze jedna znacka potrebuje svoju vlastnu temu, ale inak kava to moye byt ok, tak ako aj ine, ja nemam ziadnu oblubenu znacku, prave pijem kavu z Izraela od kamaratky
@dzanicka ja som nikdy nebola silná kávičkárka, ale pred 10 rokmi som takto začala reagovať aj na to malé množstvo kofeínu. Takže odvtedy nič. Tenyo rok, som si urobila takú slabučkú, zarovnanú lyžičku... A nič 🙂 Ale nepreháňam to. Na kávu reagujú často ľudia s úzkosťami, alebo s histaminovou intoleranciou. Ak máš stresové obdobie, si vyčerpaná, vtedy ju radšej nepi. Resp. teraz ju vysaď úplne a daj si len mini dávku, keď budeš úplne o.k., oddýchnutá....
@montemotherone ano aj to je pravda. S tou úzkosťou..
@mpg cosiii ja som myslela, ze som jedina na svete, ktora pije MILDESORTE ale ako vidim, nie 🙂 🙂 si ma potesila normalne haha
@dzanicka ahoj moja mamka mala.