Matrace Jysk - skúsenosti

koldy
28. nov 2015

Ahojte,
pekne Vás prosím máte niekto skúsenosti s matracmi z JYSKU??
Chcela by som si kúpiť matrac a uvažujem nad týmto : http://jysk.sk/spalna/matrace/penove-matrace/go...

Ďakujem veľmi pekne za radu

lajlilinka
28. nov 2015

My máme už nejaký ten rok Gold F 30 a sme nenormálne spokojní. Matrac je stále v takom stave ako keď sme ho kupovali.
Keď musíme spať niekde inde, tešíme sa domov na našu posteľ ...
Ale ak tak, odporúčam ísť tam a skúšať a skúšať... Ja som tam bola asi hodinu a hanba nehanba na každom som sa polohovala ako kurča na pipigrile a námaha stojí za to...
Za nás a hlavne pre nás matrac 100%.

koldy
autor
28. nov 2015

Ďakujem veľmi pekne 🙂 Ja som tam dnes stravila 1,5 hodiny a skusala som vsetky mozne 🙂

dominika6
29. nov 2015

@koldy
To chces vysolit 900,-e za obycajny molitan?...mat tvoj rozpocet tak jysk a kiku a podobne bludy obchadzam na mile okolo

koldy
autor
29. nov 2015

900 eur stoja 2 ks... s tym , ze od stvrtku bude stat jeden kus 325.
Potrebujem mat matrac do tyzdna nemozem si dovolit na neho cakat dlhsie lebo budem spat na zemi co mi neumoznuju predajne matracov ine kde su dodacie lehoty ovela dlhsie a nemam si vela z nich ani kde vyskusat.

dominika6
29. nov 2015

@koldy
Nema ten material hodnotu ani 300,-ale budis...🙂

mirka822
1. dec 2015

Nějakou takovou s kokosovým vláknem jsem kupovala rodičům. Na můj vkus je celkem tvrdá, ale oni jsou spokojení a matrace drží krásně 🙂

koldy
autor
2. dec 2015

@mirka822 dakujem velmi pekne😊

jaroe
11. aug 2016

@lajlilinka ste stale spokojni? Nie su vylezane? Aka hmotnostna kategoria ich pouziva 🙂 dakujem za info

skorica05
19. sep 2016

Prave ich predavam nehodia sa mi do novej postele, kupene pred 5 dnami za 600 e predavam za 500 + blok

damoska
28. máj 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

všetky matrace su rovnake, len ceny sa lišia, bohužial

alicakubianova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika_m22
28. júl 2018

Ja mam tiež iba dobré skúsenosti so stránkou https://www.ja-a-matrac.sk.