Matrace Jysk - reklamácia

teressa30
27. sep 2020

Ahojte, reklamoval niekto z vas matrac z Jysky? Mam ho uz vyse 3 roky a je vylezany, pritom mam 50 kg a pravidelne ho otacam...da sa vobec vyreklamovat?

zuzap33
27. sep 2020

@teressa30 reklamácia môže byť do dvoch rokov 😏

smajli87
27. sep 2020

@teressa30 Ahoj 🙂 Ja osobne som tam matrac ešte nereklamovala, ale zdá sa mi, že na niektoré majú záruku 5 rokov, nie som si však istá, či v Jysku, za opýtanie nič nedáš 🙂

terezka1947
27. sep 2020

@teressa30 no,zalezi od toho ktory mas. My sme skoro po 7r reklamovali,lebo bolvylezany....aj to by mi to nenapadlo,ale pisala som tu na konika a jedna zienka mi napisala zaujimavu vec,ze na urcitu znacku(gold nieco,uz neviem) je zaruka 10r,na prave vylezanie.
Boli sme sa opytat,no a naozaj,vymenili nam ich za nove.
Ale potrebovali ich realne vidiet a "zmerat"kolko %je to vylezanie.
Cize....kedze ja som dostala,super radu,posuvam ju aj tebe.
Skus sa popytat.

hors
27. sep 2020

Ahoj ja som kúpila pred 3r dva stali okolo 500€ že záruka 25r (😂😂tak to pochybujem že by to potakej dobe vyreklamovali🙄)ja by som tam zašla a spýtala sa ako to je .

stary_ujco
27. sep 2020

Je zazrak ze vydrzali aspoň tie 3 roky... Zisti si dlzku záruky aj to na co sa zaruka vzťahuje. Ak si nahodou v limite, tak to zreklamuj. Na zmeranie prelezania dobre pomoze nasada z metly. Polozis na matrac a vidis dieru v strede.

terezka1947
27. sep 2020

@hors ver,ze vyreklamuju....my tak mame nove.

butterfly333
27. sep 2020

@teressa30 určite sa dajú vyreklamovat roba som v jysku 5r. No záleží o aký matrac ide koľko ma záruku lebo sú rôzne záruky na matrac podľa toho aký máte. A tiež ich budete musieť buď priniesť no niekedy sme zvykli ísť ku zákazníkovi to pozrieť.

hors
27. sep 2020

@terezka1947 no moc by som stým nepočítala ale môže byť 🙂

terezka1947
27. sep 2020

@hors vlastna skusenost....

niiikaaa
27. sep 2020

Gold matrace majú 25 rokov, na Plus (ale pružinové) 15 rokov, zvyšné 2 roky,...