Matka má víkend pre seba - uvítala by spoločnosť ďalších mamičiek

28. júl 2023

Píšem to sem lebo skúšam takto osloviť matky, ktoré sú na RD a mozno práve ten víkend by si vedeli / chceli by si spraviť víkend pre seba, oddych od detí a muža 😁 co keby sme sa tu vedeli aspoň nejaká mala skupinka dohodnúť na niečom spoločnom? Viem ze nie každá z nás tu, ma kamarátky alebo spriaznené duše ktoré by do toho snami išli, veľa za s sa odstahovalo z rodného mesta, stratilo kamarátky, porušilo kontakty, a tam kde bývame kamarátky nemáme... Ja napríklad so msa rozhodla a dohodla už s mužom, ze prvý septembrový víkend si sama spravím vylet na Podpolanie, ale nebudem mat žiadnu spoločnosť... Ak je tu nejaká mamička z toho okolia, alebo ktorákoľvek iná, ktorej by tento dátum vyhovoval a víkend by jej padol vhod, dajte vedieť, niečo zorganizujeme, mozeme sa stretnúť, ja viem ze ide hlavne o oddych od detí a muža a hrncov ale nejaká takato spolocnosr by sa možno zišla..
🙂

andrea_prestastna
29. júl 2023

Ty nemas asi jednu jedinu osobu co by si s nou isla a poznas ju,? Ja si neviem predstavit ze idem s niekym koho vobec nepoznam a stravim s nim vikend, to radsej sama

autor
29. júl 2023

Nemám veru, nikoho kto by mohol ísť somnou

lenkakravcova
29. júl 2023

Myslím, že to nedávaj anonymne. Keď niekto bude chcieť ísť z rovnakého kraja, tak by si chcel(a) pozrieť kto sa zúčastní. 🙂

beata_k
29. júl 2023

@andrea_prestastna Ved pise rozne dovody a celkom logicke, preco ludia nemaju priatelov.

marcellka32
29. júl 2023

Napíš do skupiny mesta, kde bývaš