Píšem to sem lebo skúšam takto osloviť matky, ktoré sú na RD a mozno práve ten víkend by si vedeli / chceli by si spraviť víkend pre seba, oddych od detí a muža 😁 co keby sme sa tu vedeli aspoň nejaká mala skupinka dohodnúť na niečom spoločnom? Viem ze nie každá z nás tu, ma kamarátky alebo spriaznené duše ktoré by do toho snami išli, veľa za s sa odstahovalo z rodného mesta, stratilo kamarátky, porušilo kontakty, a tam kde bývame kamarátky nemáme... Ja napríklad so msa rozhodla a dohodla už s mužom, ze prvý septembrový víkend si sama spravím vylet na Podpolanie, ale nebudem mat žiadnu spoločnosť... Ak je tu nejaká mamička z toho okolia, alebo ktorákoľvek iná, ktorej by tento dátum vyhovoval a víkend by jej padol vhod, dajte vedieť, niečo zorganizujeme, mozeme sa stretnúť, ja viem ze ide hlavne o oddych od detí a muža a hrncov ale nejaká takato spolocnosr by sa možno zišla..
🙂
Nemám veru, nikoho kto by mohol ísť somnou
Myslím, že to nedávaj anonymne. Keď niekto bude chcieť ísť z rovnakého kraja, tak by si chcel(a) pozrieť kto sa zúčastní. 🙂
@andrea_prestastna Ved pise rozne dovody a celkom logicke, preco ludia nemaju priatelov.
Napíš do skupiny mesta, kde bývaš
Ty nemas asi jednu jedinu osobu co by si s nou isla a poznas ju,? Ja si neviem predstavit ze idem s niekym koho vobec nepoznam a stravim s nim vikend, to radsej sama