Ahojte, máte už na Vianoce všetko prichystané?
Absolútne nič 😃 a som spokojná a šťastná....
Nie, ani jeden koláčik nie je upečený, stromček je v garáži, vianočná výzdoba v krabici , ryba v mrazničke, kapusta v sude. Nič nie je zameškané
@earlgrey podobne. Nepeciem mozno spravim jedny gulky burizonove a to je vsetko. Rybu mam a co one treba? Ved ako inokedy na veceru. Nakupim za 1 den a.hotovo. vyzdoba svetielka okolo dveri to je vsetko. Stromcek hadam muz postavi. Ked nie rozdame si ''darceky'' kupila som poukazky na masaz a to je vsetko.
NIC a ani nebudem!. Tento rok som vychcana a prijala som pozvania k rodine, kazdy den od 24-26.12 a dam si aj nabalit jedlo domov 😎. Ja mam v p*ci a s manzelom a 2,5 rocnym synom si spravime "stastne sviatky plne pokoja a radosti" 😁.
@ibatanecnica Veď to 😃 ešte ani stromček nemám postavený, stále oddychuje v pivnici...vytiahnem ho až 23ho alebo 24eho ráno 😃 navarené budem mať za max. 2 hodiny...a neviem čo viac mám robiť 😃
@earlgrey ja neviem co vsetci tak saleju spravili si z Vianoc komercne sviatky a len sa nahanaju. Napiect 3oo druhov sladkeho kvantum darcekov.....ja sa tesim ze budem tyzden doma jest ovocie zeleninu oddychovat sportovat pozriem si v TV klasiku s kamoskami na kafe vybehnem a hotovo.
@earlgrey stresovaaaaaat 😆
@ibatanecnica Asi takto nejako 😅🤣
https://www.facebook.com/share/r/19djuwcsBk/
Vôbec 😂 stromčeky nie sú dokončené, koláče nenapečené a stále nie je upratane. Ani tortu na zajtra som neupiekla. Nechce sa mi. Kašlem na to všetko. Co urobim to urobim a co nie, tak nie. Teraz varim salko na likér, ktorý chcem urobiť zajtra. Ak sa mi bude chcieť, tak možno cez víkend a v pondelok niečo upečiem.
Keby ľuďom ostal ten vianočný DUCH aspoň do Nového roku. 😁😁
Nemám nič ani napečené, ani upratané, ani nachystané, ani vyzdobené. 😂😖😂
Áno, darčeky v izbe (knihy, jedlo, kozmetika), koláče v špajzi z obchodu, jedlo na sviatky v mrazničke, čo ešte treba?
Stromček mám, darčeky mám. Na nákup bol manžel včera. Niečo upečené máme, v zásobe aj balené trvanlivé keby sa niekto ozval na návštevu. To vydrží dlhšie. A sedím pri telke, sme chorí. V nedeľu ak mi bude lepšie tak dôkladnejšie upracem (také to týždňové upratko), vymením periny, v pondelok navarím a na Štedrý deň oddychujeme.
Ja hej lebo to vobec neprezivam, pondelok si spravime 1kremovy kolacik a uz len nakup vecer po 20tej ked uz niesu ludia a auta ,kolony. Vyzdobu mam, darceky kupene za 1 den a cez net,pred telkou pri stromceku lehnime dost 🙂 . Oriadim v nedelu presne tak ako kazdy tyzden vsetko.Nechapem co furt kazdy riesi.
@oceanahory si ma pobavila
Ešte je skoro niečo chystať.
Ale už mám vianočnú náladu 😍❤️. Juchuu.
Ja este len od zajtra zacnem chystat Vianoce, tri dni na stromcek a dva zakusky bohate stacia 😉 Darceky mame, davame len jeden synovi.
Ryby v mrazaku mAjonezu na salat klobasu so kapustnice..nejak to neprezivam. Pondelok skoro rano zbehnem na chleba a neriesim.darcek pre deti jeden spolocny plus dovolenka..stromcek az 23 v noci robim at to sa mi taaak nechce.
@ibatanecnica No určite...ja ani neviem, čo je to stres 🤣 absolútne mám všetko vieš kde 😃 ešte si vezmi, že hneď po Novom roku musím z bytu preč, lebo mi začína rekonštrukcia, musím pobaliť všetko, poodsúvať nábytok, polepiť a obaliť nábytok, spotrebiče, atď. a pravdepodobme to budem robiť deň pred odchodom z domu 🤣🤣🤣
Viac menej áno. Suché napečené, stromček svieti aj bytík, darčeky zabalené, vyriadené, ešte 2 druhy napiesť, medovničky ozdobiť a šalat spraviť. No a bude všetko nachystané, ale to má ešte troška času. ☺️
Áno. Upratané mam každý jeden deň, také ze veľké vianočné upratovanie sa nekoná, lebo mam čisto. Napecene mam len 2 druhy, iné nejeme. Nákup hotový, pôjdeme ešte v pondelok pre zeleninu a darčeky som objednávala z netu, pobalila keď malý večer spal. My žijeme úplne rovnako ako iné dni, 24. Ešte aj do fitka ideme 🤣
Ja som vyniesla do bytu stromcek z pivnice. Nakupene mam, ovocie pojdem zobrat v pondelok, nech par dni vydrzi a nech mam cerstve. Tak isto pecivo. Nestresujem tak, nevykupujem obchody a nemam mental breakdowny z toho, ze nemam umyte okna, vyupratovane vo vsetkych skriniach a napecenych 250 druhov peciva. Nieco este upeciem, budeme mat nejake 3 druhy, viac menej symbolicky. V robote som tiez veci dokoncila tak, ako som stihala, nerutim sa z toho.
V nedeľu idem pre stromček,upratuje sa pravidelne,ryba v mrazáku,šalát a kapustnica bude v daný deň ,🤷 koláčiky nejaké cez víkend.Pohoda,všetko stíham 😃.
Stromček výnimočne už mame už aj nakúpené ja napečiem moja mama pečie tak nám dá a uprace sa tesne pred 24.12. večer a navarím všetko 23.12. Takže mame už pohodu
Ja už vysmiata všetko mám, ešte šuhajdy zbucham to mám hodinovú zábavku a hotovo, ide sa kúpať a na punč a tak nebudem si robiť z Vianoc hádam stres 😅
stromcek mame vdaka muzovi a deťom, napecene tiez nieco (zial zdravotne nie dom dobre takze piekla mamina), 3 darceky su zabalene, ostatne na nas caka. Vzdy robim štedry vecer ja aj pre rodicov, tento rok zial nie takze u nasich vianocujeme. Snad sa mi polepsi a buduci rok budeme zas na Štedrý vecer vsetci u nas
Nie a je mi to jedno 😅
Stromcek sme ozdobili pred tyzdnom, perniky sme tiez napiekli pred tyzdnom a polka je uz zjedena, upratne ani nebude, cez vikend sme prec, v pondelok pracujem, urobime maly hrniec kapustnice, ja ju nejako nemusim, dcera tiez a muz ju nebude jest tyzden. V pondelok kupim lososa a urobime malu misku salatu a hotovo.
@muchotrafka298 marnost ale sa nas v pondelok zide v tom obchode 😄. Ja tiez prr zeleninu a ovocie este pojdem a pecivo. Nech mam do piatku pokoj
Pri 2 deťoch 😂😂😂😂 v noci som piekla lebo keď som piekla s nimi tak to všetko zjedli. Stromcek a výzdobu mame . Kapor v mrazaku....