https://www.bonprixshop.eu/style/saty-s-vystrih... ... ma ich niektora?zaujima ma ci ste si kupili cislo ake bezne nosite alebo mensie.dakujem za odpovede.
To su saty? Ved to ledva zakryje zadok... na obrazku vidim dlhsie tricko, ale urcite nie saty. Kebyze vidim zenu oblecenu do tohto bez legin, poviem si ze sa asi doma prilis rychlo obliekala a zabudla spodnu cast.
Sorry za offtopic ale musela som 🙂
treba o cislo mensie
@marion09 to sa neda pausalizovat. Mne napriklad od nich sedia velkosti ako bezne kupujem v obchode.
nie su tam recenzie? a tabulka s velkostami je tam tiez tak si pozri ak si to netrufas odhadnut 🙂
Pri Bonprixe si treba dávať pozor len na tie veľkosti. Fakt sú tie veci väčšie, ako by mali po pravde byť. Ale inak fajn výber, cena, materiál
objednaj obe čísla a čo nesadne, vrátiš
tak,zienky,satky mi uz dolsli....c.36/38 mi je akurat🙂 a ich dlzka pri 165 cm vyske je cca 15cm nad kolena..... ale maju mooooooooc dlhe rukavy takze asi vratim a objednam si nejake ine s 3/4 rukavom alebo s kratkym☹
Stále objednávam o číslo menšie, keď som objednala skutočnú veľkosť ako nosím, prišlo veľké.