Ahojte, máte nejaké tetovanie? A neľutujete to?
Mam vela, nelutujem😊
Sedem ,ľutujem že nemám viac
Nemám, nepáči sa mi to 😁
Mám, neľutujem
Mám, niekoľko. Neľutujem. Ešte plánujem aj ďalšie.
Mám dve a s spokojná, neľutujem
Nemám, nechcem. Páči sa mi taká čistota kože. A som dosť nestála osobnosť, asi by som všetky doradu časom ľutovala ako sa poznám 😂
Nemám a nelutujem 🙂
Mám 2,idem si dať robiť tretie.
Nemám, nechcem, nebudem mať. Odpudzuje ma to a na ženách už úplne. Čistota kože je TOP.
Mam, neľutujem. Dala by som si aj viac, ale manželovi sa to nepáči a nie je s ním reč na túto tému.. tak pre pokoj v rodine si už ďalšie nedavam
Mam, nelutujem :D skoda, ze som za mlada nemala viac penazi hh :D ale uz som stara na dalsie (30+)
@cyberk ze stara🤣🤣 tetovanie nepozna ziadny vek😊moje posledne bolo v 38 r
@biglovemom Moje v 42
Mám veľa, nelutujem ani trochu☺️
Nemám a neľutujem 😃 vkusné je tak jedno z milióna, zvyšok vyzerá hrozne.
Nie, vobec sa mi to nepaci.
Mam jedno a už by som si ho nedala rozmar v 18 tích 😄 teraz sa mi páči elegantný štýl a čistá koža bez piercingov a tetovani ale nemam ho chvalabohu na verejné viditeľnom mieste len v plavkách 😀 kamoška si dala v 20 tke rameno a ruku a zvažuje laser
Ja mám na vonkajšej hrane priehlavku ilustráciu z malého princa (hada, čo zjedol slona). Milujem to tetovanie. Ale po viacerých netúžim.
Mám dokopy 7, z toho jedno som dávala prekrývať takže 6 vlastne. Neľutujem, neľutovala som ani to prvé prekryté akurát mi už bolo veľmi obyčajné tak som tma dala niečo lepšie 😁 plánujem ich nazbierať ešte veľa veľa
Nemám, nepáči sa mi tetovanie
Ked si da niekto vytetovat aktualny trend, tak sa z neho stava nechcene casova schranka. Pamatate na tribal tattoo, alebo eternity na zapasti, lastovicky pod klucnymi kostami. A uplne hrozni boli certi na bedre (vtedy sa nosili low rise rifle). Ja nemam nic, ale bavi ma vsimat si a hadat podla motivu kedy priblizne si davali tetovania robit. 😀
Mimochodom teraz ficia motyle na hrudi. Baby ozvite sa o 20/30 rokov, ci z nich nemate skor take visiace netopiere. 😂
Mam, a z toho dve lutujem🤣darmo..mladost pochabost ,ziadne si uz neplanujem dat...
Mám ich 7 a rada by pridala ďalšie
Nemám,niekedy som chcela,ale usúdila som,že si radšej nedám