Máte tetovanie?

viky173
19. jún 2023

Ahojte,

mate tetovanie? Na akom mieste? Co pre vas predstavuje? Vzniklo pri/kvoli nejakej prilezitosti? Kludne pridajte aj foto 🙂
A v neposlednom rade klasicka otazka: Bolelo to? :D

Ja nemam, ale uz dlho rozmyslam, ze by som do toho sla.

vani190493
19. jún 2023

@viky173 mam áno, desať rokov, od rodičov k dvadsiatim narodeninám, ide o členok, ak chcem tak ukážem, ak nie tak nie, staroba ma neminie a tak bude krásne zakryté pod nohavicami. Mňa to nebolelo, predstav si ako keď sa poskrabes s ostrihanymi nechtami. 😉 Veľa šťastia k správnemu rozhodnutiu.

sissy27
19. jún 2023

@viky173 mám, čo predstavujú a pri akej príležitosti vznikli je súkromná vec, a nebolelo.
Prah bolesti máme každý inde, záleží aj od toho kam si ho dáš (tam kde je tenšia koža a kosť to bolí viac) a aké je veľké (celý chrbát bude bolieť podstatne viac ako niečo o rozmere 10x10 cm).
Za mňa si hlavne vyber dobrého tatéra, miesto na tele také, ktoré nebude ovplyvnené zmenou hmotnosti, tehotenstvom atď., takisto pozor na prsty a chrbát dlane - tým, že sú tieto miesta vystavené vonkajším vplyvom, tak tetovanie rýchlejšie podlieha "opotrebeniu" (kontúry nie sú také ostré, farba skôr vybledne...) a ja osobne som si vybrala miesta, ktoré viem ukázať alebo zakryť podľa nálady a potreby.
A asi je pravda aj to, že ak s tým začneš, tak neostaneš pri jednom 😀

0silvia0
19. jún 2023

@viky173 ani ja nemám a ani nechcem.

rhodesian
19. jún 2023

Mám ich 47. Každé jedno bolo navrhnuté/nakreslené len pre mňa, každé má svoj význam. Bolelo ako kde, niekde som myslela že nevydržím, niekde som zaspávala. Určite odporúčam dobrého tatéra a nie obohraté návrhy z internetu alá rozfúknutá púpava s lastovičkou čo má už každý.

mirka414
19. jún 2023

Moje dve najnovšie jedno a motylikmi je pre chlapca,ktorý tragicky zahynul a moc pre mna znamenal a druhé je od dcérky leonie obrázok ktorí mi nakreslila ako malé dievcatko .

limoncino
19. jún 2023

Mám dve, na boku to už viac ako desať rokov a na predlakti. Ruka nebolela, bok bol bolestivý cez rebrá, ale dalo sa to vydržať

riesska123
19. jún 2023

@viky173 a máš aj nejaké konkrétne vybraté ? 🙂

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
19. jún 2023

@viky173 nemam.

sisu842
26. jún 2024

Dievčatá, ako ošetriť pery po tetovaní? Sú to Aquarelky. Ďakujem 🍀