Máte niekto strach zo smrti? Nie stále ale taky občas co bude potom ako kde kedy ci budúci život bude zas s vasov rodinkou. Ďakujem. Ja áno a velki
@euka210 budeš pri Bohu. A CO DECKÁ RODINA ŽE UŽ NEBUDÚ NEBUDE NIČ...
@bboossoorka Nebojím sa smrti. Bojím sa, že zomriem priskoro a že ma ešte budú moji blízki potrebovať, alebo že zomriem prineskoro a budem im pred smrťou na obtiaž. 🤔😕
my máme takú mega hypotéku, že ja ani umreť nemožem 🙄
@bboossoorka nie nemám, lebo verím vo večný život . Mám strach keď pacham hriech, vtedy si ale pomyslím že, Bozie milosrdenstvo je veľké.
strach zo smrti nie... aj tam budem so svojou rodinou ktorá už je TAM... ale sem tam sú obavy, že čo ak...vzhľadom na deti, ktoré sú ešte malé
Strach zo života je oveľa väčší, než zo smrti, jednak ťa o tom presvedčia toľké vraždy a samovraždy.
Smrt by bola krasna,ak je to koniec. Ak to vsak nie je stopka vsetkeho a nieco po nej je... Uz to tak krasne nevyzera. :D Ja mavam depky z toho,ze som a som a budem aj po smrti a proste som.. a nik da nepytal,ci chcem byt..
Ja sa bojim iba smrti mojich blizkych,to ma desi…😢
Urcite sa nad tym nezamyslam, zijem si terajsi zivot a verim ze tu budem dlho uz koli manzelovi rodine detom a najmladsej autistke netreba sa nad tim vobec zamyslat
Som ateistka, takze cakam, ze po smrti nic nebude. Strach mam, lebo este umriet nechcem, nechcem tu nechat deti a muza. Ale viac ako smrti sa bojim umierania, nechcem umierat v bolestiach ☹ ...ale, smrt caka kazdeho z nas. Uf.
@miskaska ved toto....
Svojej smrti sa nebojím, ale bojím sa ze zomrie niekto blízky a to neviem ako by som dala 😱
Áno bojím.nie smrti ako takej ale bojím sa že tu nechám deti veľmi skoro.mne zomreli obaja rodičia viem čo je to ostať bez nich a nechcem aby to čo som zažila ja museli zažiť aj moje deti.
Rovnako ako narodenie je aj smrť prirodzená súčasť. A báť sa jej? Prečo? Budeme žiť ďalej len v inej dimenzii. Vrátime sa tam, odkiaľ sme prišli, k Bohu. 😇 Nebudeme cítiť žiaľ, krivdu, bolesť.. Všetko bude dokonalé, slobodné. Teším sa. 🤍
@bboossoorka
@bboossoorka ja sa niekedy bojim procesu zomierana a lucenia... Ale nie samotnej smrti. Touz je ulava.
Já se nebojím smrti…Já se bojím umírání…Viděla jsem kvůli mé práci umírat desítky lidí a nejednou jsem se v duchu modlila ať už to přijde…
@bboossoorka nie, nebojim sa smrti ako takej, konecne bude pokoj a budem pri Bohu.
Ale ze by zomrel manzel a co ja sama s detmi, tak taky strach obcas pride.