čaute baby chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosti so zľavovými portálmi ako napr. zlavomat.sk, zlavodom.sk, zlavadna.sk ... kde sa ponúkajú výlety, dovolenky velness alebo večere za akciové ceny ... máte s tým niekto skúsenosť??? 🙂
ja tiez vyuzivam a dost casto, tiez zlavy.sme.sk tak je vsetko pohromade a nemusis klikat 10 stranok. zatial som kupila cestu lanovkou na chopok, vstupenky do muzea a vystavy, umyvanie auta, wellnes pedikuru, pecene kolena, pizza... napr. nesla by som uz do masazi, bracho kupil a bolo to 50/50 raz velmi dobre druhy raz velmi zle, ... ale ja zatial spokojnost, aj ked nekupujem vsetko co sa mi paci.... myslim ze sa da najst vela dobrych veci....
tiez si zlavy pozeram cez zlavy.sme.sk, som spokojna, nekupujem vsetko bezhlavo, skor porozmyslam, ci sa mi to hodi, a ci to naozaj vyuzijem (najdolezitejsie je, pozriet si dobu, kedy sa da kupon vyuzit) vyuzila som to asi 20x, najviac masaze (100% spokojnost u kazdej maserky to bolo ine, ale super), znackove spiraly Lancome a YSL (ceny niekedy aj o 50% nizsie ako normalne stoja a dokonca vratane postovneho), boli sme na 2 pobytoch (Tatry a Praha, tiez spokojnost, dostali sme vsetko, co sme mali), raz som bola na japonskej manikure (nevydrzalo to dlho, ale za 4 EUR clovek nemoze cakat zazraky), jedlo som vyuzila len raz v Nord See (spokojnost na 50%, raz bolo jedlo nic moc, druhy raz to uz bolo omnoho lepsie), dalej som kupila pralinky Bon Bon, javorovy sirup, hru Activity Golden edition, predplatne casopisu Miau, to vsetko s 50% zlavou, takze sa to oplatilo, a este sme kupili Billa poukazku v hodnote 20 EUR, a stala nas 12 EUR
a na stranke zlavomat dostanes za kazdy nakup kredity, ktore sa potom daju vyuzit pri dalsom nakupe, naposledy som si tak kupila 2 masaze za celkovu cenu 0,04 EUR, lebo som mala nazbierane kredity vo vyske 11,96
treba si dat pozor na niektore stranky, ktore ponukaju tovar/sluzby s nadhotenou cenou, cize zavadzaju, je to napr. morezliav, vzdy ked sa tam vytvori diskusia na tuto temu, tak ju zmazu (naposledy co viem, tak ponukali svihadlo za 8 EUR, pritom jeho bezna cena je cca 4 EUR)
a chcem sa spýtať že ked mám napríklad večeru v jednej reštaurácii tak normálne prídem do reštaurácie s kuponom objednám si z menu na kupone a potom ked si vypýtam účet potom im ukážem kupon??? či ako?
@adrianiiita vacsinou je pri tej zlave uvedene, ci je potrebna rezervacia v danej restauracii, a vtedy im uz vopred povies, ze mas ten kupon, no a potom ked tam prides, im ho das a hotovo, oni uz urcite budu vediet
ale na restauracie by som si davala velky pozor, lebo vacsina z nich su strasne diery, a nikto tam nechodi, preto davaju zlavy (napr. Rechobot je hrozna restauracia, staci si precitat recenziu v BA novinach http://www.bratislavskenoviny.sk/najnovsie-spra..., a hlavne diskusiu pod clankou, kde su reakcie majitela)
odkedy tieto portály vznikli, som na nich doslova závislá a každý deň mapujem ponuky. Kúpila som už aj pár zbytočných vecí a samozrejme aj predražených a popálila sa aj na poskytovateľoch. Zabagatel.sk je totálny podvodný portál, peniaze skasíruje, tvári sa že nie, posiela upomienky za nezaplatenie, reklamáciu niet kam poslať. Zato cez zlamovat a shopcity nie je žiaden problém. Treba si poriadne overiť službu alebo tovar ktorý sa ponúka, dostupnosť adresy, a hlavne či je ozaj treba takúto ponuku, lebo ľahko sa vie stať, že peniaze sa minú, ostane len kopec kuponov v zásuvke a z dôvodu neschopnosti ich všetky využiť ľahko prepadnú.
tiež kupujem rozne vstupenky,alebo zlavy v restikach kam by som inak nesla este som sa ,,naspalila,, vzdy som bola spokojna
nemala si problem s kupou javoroveho sirupu?
objednala som dva kupony - v diskusii som citala,ze aj ked neposielaju postou, tak ich obchodny zastupca vie dorucit v urcitych mestach tovar. uz 3x som mailovala, zakazdym mail potrvrdeny , ze ho citali a nic 😠 😠 😠 bez odpovede.
@liz_lemon v diskusii odpovedali na otazku, ze chodia aj do kosic, inac by som si kupony nekupila. lenze na moje maily ziadna reakcia, neviem co robit. 😠 uz som rozmyslala,ze napisem na zlavadna / uz ani neviem,ci kupony boli tam kupovane /, ci nemaju dalsie reakcie nespokojnych zakaznikov.
No ja mám práve s portálom zľavadňa.sk veľmi dobrú skúsenosť, ale skôr z druhej strany, ako poskytovateľ služby - ubytovacie zariadenie, dokonca bola u nás aj zástupkyňa portálu presvedčiť sa, či je o zákazníkov postarané podľa zmluvy, takže ak je nejaký problém s plnením služby stačí sa obrátiť na admina portálu a oni majú páky na riešenie problémov.. nadhera ak máš otázky píš IP🙂
No veď práve o to ide, nieje to len bezhlavé uverejňovanie zliav od poskytovateľov za províziu, ale každý seriózny portál si overí, či je služba v poriadku a klient naozaj dostane to, za čo si zaplatil...je to marketingový nástroj a ako taký si ho aj poskytovatelia neodvážia "odfláknuť", pretože v dnešnej dobe získať pravidelného klienta, ktorý Vás odporučí známym a priateľom je na nezaplatenie.
chcela by som sa spýtať že či stačí ked si mi ten kupon čo mi pošlú na email stačí vytlačiť normálne na papier??? či to budú akceptovať ... dakujem :D
@adrianiiita samozrejme, ze to staci na obycajny papier
@liz_lemon dakujem ... 🙂
v prípade, že sa dá s poskytovateľom dohodnúť, stačí mu preposlať kupón mailom, my to tiež tak akceptujeme a potom si ho vytlačíme pre potreby účtovníctva
ono, asi nie je poskytovateľ, ako poskytovateľ, ako som vyššie spomenula, so zabagatel sa nenaťahujem len ja, ale aj kopec iných nespokojných zákazníkov, ktorých reklamácie ignorujú, tvária sa že oni nič. Tiež som dnes čítala, že zájazd do Benátok, ktorý sa na portáloch objavuje pravidelne, od istej ck, nie je seriozna ponuka, ale dobré nabalenie sa istého majitela ck, a ľudia sú maximálne nespokojní.
ahojte...ja mam zatial a nastastie len dobre skusenosti..co som zaplatila, som aj dostala..niekedy aj neskor,ale ked som sa ozvala, tak sa ospravedlnili, vysvetlili a hned poslali.
Vyuzila som dovolenku do chorvatska, pizzu, to uz viackrat, stalo sa, ze sme raz dlho cakali a to sme mali aj rezervaciu,ale pre nas to nebol nejaky velky problem..ale stalo sa...
kupila som si tasky jahodky a pilnicky...
vyuzila som aj sluzby typu pedikura,kadernictvo, kozmetika..zatial som bola spokojna,aj ked pedikuru, strihanie som zazila aj lepsie..mam pocit, ze tieto sluzby poskytuju skor zaciatocicky,kotre sa este len ucia..mate tiez takuto skusenost?Vzhladom na zaplatenu cenu som vsak bola spokojna...ale dvojnasobok ako normanu cenu by som za taku sluzbu nezaplatila.
@lin123 moze byt, ze to skor vyuziju zacinajuci podnikatelia, aby ziskali klientelu, ale su aj ponuky od znamych firiem, viem ze bola ponuka aj od Pizza Mizza, a ti su znami dost, ale mile od nich 🙂
aj ked ja si myslim, ze na Slovensku toto nikdy nezafunguje tak, akoby si to oni predstavovali, teda ze ludom sa zapaci, a budu ochotni platit plnu cenu, vacsina ludi si skor povie, ze si pockaju na dalsiu zlavnenu ponuku 🙂
ja teraz rozmyslam nad predlzenim mihalnic, vyskusal to niekto?
co si myslite o tomto? http://www.buyme.sk/deal/Skuton-bomba-asn-dotyk...
podla mna - nanajvys podozrive...nie je uvedeny predajca, znacka telefonu... Ako sa moze 14 ludi ulakomit na akoze lacny telefon???
ja osobne mam velmi dobre skusenosti aj so serverom cenynadne.sk, vyuzila som niekolko pobytov a zacinaju ponukat aj gastro a podobne. Povedala by som ze maju stranku na profesionalnej urovni. Osobne nemam zlu skusenost. Mate skusenosti s timto zlavovym serverom ?
www.slovenskezlavy.sk !!!!!! Cez tento zlavovy portal Vam neodporucam nakupovat tovar.
Ja mam s nimi velmi zlu skusenost a musim povedat, ze pri vybavovani mojej reklamacie sa zachovali velmi neprofesionalne a v podstate to odmietli riesit a prestali so mnou komunikovat.
Objednala som si cez nich zlavovy kupon na isty tovar, z ktoreho som bola totalne sklamana ked prisiel a chcela som ho vratit.Ale nemala som komu, lebo tovar sa objednaval iba cez mailovu adresu, na ktorej samozrejme nikto nereagoval a fakturu som nedostala, tak som sa obratila na zlavovy portal, aby mi oni poskytli adresu a udaje poskytovatela sluzby.To sa ale nestalo a jednoducho ma odbili.
Nikdy si neobjednávajte tovar iba cez mailovu adresu!!!! A hlavne nie od niekoho, kto sa vola Lenka Mati. Od nej je tam ponuk habadej, ale uplatnit si pravo vratit tovar u nej nemate!!!!
Ked som kontaktovala zlavovy portal, tak sa najprv tvarili, ze to idu riesit, ale stacil im jeden mail od pani lenky mati, ze vraj ma uz 2x kontaktovala, co bolo totalne klamstvo, ved mi nenapisala ani riadok. Lenze zlavovemu portalu jej vyjadrenie stacilo a odkazali ma na riesenie sporu s nou, aj ked som sa im marne snazila vysvetlit, ze ta dotycna so mnou nekomunikuje!!!! Takze mam tovar, ktory nechcem a nemam komu vratit, pretoze poznam iba ,meno dotycnej, co mi to poslala a nic viac. Nemate ziadnu zaruku zlavoveho portalu, oni v podstate za nic nezodpovedaju a na predajcu sa mi nakontaktovat nikdy nepodari.
Nas zlavovy portal BABYzlava vznikol s myslienkou pomoct mamickam na materskej a rodicovskej, kedze ostatne zlavove weby nemaju vela ponuk pre mamicky s malymi detmi, ktore nemaju cas na vecere v restikach, romanticke dovolenky, kozmetiku a skraslovacie procedury. Robime vsetko preto, aby boli zakznici spokojni a nasi dodavatelia zatial nastastie tiez 🙂 Ak by bol akykolvek problem, zakaznikov neodkazujeme na dodavatela, ale problem riesime sami. Je mi velmi luto, ked citam negativne skusenosti so zlavovymi portalmi. Par podvodnikov kazi poctivu pracu a dobre umysly ostatnych portalov. Niektori nasi slovenski podnikatelia kvoli vidine rychleho zbohatnutia zial este stale nepochopili, ze na prvom mieste je zakaznik, kedze len ten im tie peniaze prinesie... Vela stastia vsetkym pri zlavovom nakupovani! Verte, ze tych poctivych portalov je drviva vacsina 😉
@madaka mozem potvrdit riadky babyzlava. Su maximalne ochotní a ústretoví pri vybavovaní objednávok.. Je pravda, ze niektorí dávajú ruky prec, no s týmito mám ja len tie najlepsie skúsenosti. Ono dobre meno sa ziskava ťažko a ešte ľahšie sa stratí, preto ja sa iba teším ak služby našich obchodníkov konečne pochopia heslo nas zakaznik, nas pan, tak ako je to v zahranici. Verim, ze babyzlava nesklame ani v buducnosti. Drzim palce v nelahkej konkurencii.
ja ano, chodime takto na dovolenku, do aquaparku s detmi, kupujem tu aj rozne veci - som spokojna - najlepsi prehlad som nasla na zlavy.sme.sk - tam je toho z roznych portalov pokope