Máte skúsenosti so štúdovaním na fakulte manažmentu na UNIPO?

bibka26
4. feb 2020

ahoj, má niekto skúsenosť s presovom a studiom manazmetnu ? uvazujem nieco externé ako enviro manažment alebo turizmus hotelierstvo? znie to zaujímavo ale nejaká relaná skusenosti by bodla, aké sú predmety res. ich náročnosť ? je tam aj skúška z cudzeho jazyka ? alebo akékoľvek zákulisné info zo štúdia 🙂 dakujem

amelia000
4. feb 2020

@bibka26 no skor ako predmety a tieto srandy by ma na tvojom mieste skor zaujimalo uplatnenie, plat a kolko ludi si naslo pracu v obore 🙂

lucykelly
4. feb 2020

ja som vyštudovala manažment turizmu a hotelierstva na UNIPO ... úprimne, ak by som si mala ešte raz zvoliť odbor, zvolím si asi skôr personálny manažment ... vo svojom odbore som pracovala minimálne, aj teraz pracujem v úplne inej sfére

lucykelly
4. feb 2020

čo sa týka predmetov, tak veľa je spoločných pre všetky odbory, ako napr. manažment, ekonómia, finančná analýza, matematika, štatistika, toto je skôr ekonomický smer ... a tých špecializovaných je pomenej, ja som mala napr. gastronómiu, someliérstvo, atď ....

bibka26
autor
4. feb 2020

@amelia000 uplatnenie je sice dolezite je je dobry dotaz ale ja uz jednu vysoku skolu mam zameranu na geologiu tak ma to enviro zaujalo skor ako doplnkove studium 🙂

bibka26
autor
4. feb 2020

@lucykelly dakujem za info takze viac menej su to vsetky tak ekonomicky vedene predmety a ten personalny sa do zivota zide skor to ano skor som chcela vediet ci mi to nieco da do tej odbornej prirodnej stranky kedze na tu prirodovednu oblast sa zameriavam ale asi nie, dakujem za info este raz 🙂

hankm
4. feb 2020

@bibka26 aky odbor studujes teraz (geologia)?