Baby mate nejaké skúsenosti s vibračnými plošinami? Nestíham s mužom do fitka a tak ma napadlo chcem dat dole cca 3 4 kila tak ci to pomôže.
@nicky8477 uprav stravu mne vôbec nepomohla skús potom behanie a cvic doma pojde to pomaky ale pojde dala som 4kg dole za 3Tt no neobmedzujem sa nejak len mensie porcie ziadny cukor a pecivo a snažím sa jedt do tej siestej
@nicky8477... a zbytocne vyhodene peniaze a naradie bude len zavadziat niekde pod postelou a prach nan sadat...
No ja nemám problém s cvičením ako takym fitko zbožňujem lenže nestíhame s. Manželom ma veľa prace aj on aj ja a ešte máme malého doma. Keď ja mam strasmy problém nejesť sladké ☹️
@nicky8477 cukor ze zivna poda pre bakterie. Aj toto je jeden z dovodov, preco sa mu hovori, tichy biely zabijak. Je ho velmi vysoke mnozstvo v potravinach a ked sa este prida nekontrolovany konzum sladkeho, keksiky, kolaciky a ine, cele zle! Viem o tom cosi. A ked sa narusi PH v organizme uz bars zle! Ochorela som a potom slo 11 kg dolu. Co sa mi nepacilo, lebo som bola kost a koza.
ako ak cakas, ze schudnes len za pomoci vybracnej plosiny, tak to asi nie. na tu vahu, ktoru by si chcela dat dole ti podla mna staci upravit stravu trocha
@nicky8477 vibracna plosina skor spevni, nemyslim si, ze to az tak zabera, na vela veci to je super ako je prekrvenie koncatin a tak, no tri a 4 kg neviem