Máte skúsenosti s veštením

lenkamartin
22. jan 2022

Ahojte mate niektorá skúsenosť s vestenim? Nejako.online? Co sa aj trafili? Som v ťažkej situácii a chcela by som zistiť aspoň tak.ktorou cestou mam ísť...

pribinak
22. jan 2022

@lenkamartin fakt veríš takýmto veciam? Keď si v ťažkej životnej situácii, peniažky investuj radšej so dobrého psychológa či terapeuta. To ti dá určite viac ako vymyslene reči

stanulienkat
22. jan 2022

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

karhu
22. jan 2022

ak nevies ako dalej, tak psycholog, mozno aj pravnik, linka dovery(?)..nejaky rozumny skuseny clovek v tvojom okoli s triezvym pohladom na svet
..pripadne hod problem sem ako anonym, mozno ziskas novy pohlad na vec😅

fluffy18
22. jan 2022

@lenkamartin ahoj. Ja som skúsila vestiarenuverony. Poslala mi obratom odpoved na otázku , ktorá má dosť trápila ako veľmi som tomu neverila. To bol taký výkrik do tmy už ale trafila sa. Som zvedavá , či sa splní aj tá posledná vec čo mi napísala 🙂

agajka22
22. jan 2022

https://www.astrorozbor.sk/ slecna robi astrologicky horoskop a mne pomohla teda

tara42
22. jan 2022

@lenkamartin u nás na západe je jedna, ktorá neberie za to peniaze a pomohla veľa ľuďom ale neberie kazdeho. Mojej kamoške veľmi pomohla - co povedala to sa splnilo a aj moja mamina tam bola pred par mesiacmi keď jej zomrel manžel, môj ocino ... a veľa veci co povedala, tak bolo. Uvidime ci sa niečo splní, samé sme zvedavé. Ale táto určite online nepracuje. A ani online - vestiarom za prachy neverim.

majkabambulik
22. jan 2022

@lenkamartin Prosim premyslaj skor nez budes konat. Je tu velka skupina mamiciek, ktore vyuzivali sluzby vestic, kartarrok, a podobnych magov a teraz maju problem, ze im doma sa spustaju same reproduktory s hudbou, ktoru mali radi ich nebohi pribuzdni, pripadne ked poupratuju izbu tak za chvilu je vsetko rozhadzane, pritom su same v dome, pocuju kroky, vykriky, ich male deti placu s takym krikom, ze ich nikto a nic nedokaze upokojit. Ak si zacnete s vesticou ci magmi, pocitajte s tym, ze takato pomoc neskonci iba zaplatenim cca 50 - 100 euro. To, co ste si kupili su nasledujuce mnohorocne az dozivotne problemy, depresie, nestastie, trapenie, ktore teraz nevidite a ani o nich netusite. Mamicky, ktore to zazili by vedeli rozpravat. Ak vestica ci mag nie je podvodnik, co je ich dost velke % zo vsetkych vestic, tak si kupujete sluzby rovno diabla. On cez vesticu vydedukuje co vas asi tak moze cakat v buducnosti, pretoze diabol a zli duchovia si poskytnu navzajom informacie o vas a su naozaj velmi inteligentni. To, co vas caka su psychicke utlaky od diabla, ten, kto to zazil, vie, ze je to strasne a nevydostanete sa z pazurov diabla len tak lahko! Su to cele mesiace az roky. On chce vasu dusu a pomaly postupne dostane ju, aj keby ste si mali zobrat zivot! lebo uz ste si od neho v JEHO supermarkete jeho sluzbu kupili, diabol chce aby ste mu za tu predpoved buducnosti aj zaplatili! Naozaj to chcete? Rodicia, ktori stratili deti, lebo im spachali samovrazdu, pripadne ti pod vlakom by vam vedeli rozpravat, ako bojovali s tymto zlom a prehrali. Aj oni boli nestastni, zufali, hladali pomoc, ci predpoved ako sa rozhodnut, ale nehladali tam , kde im skutocne pomozu, poradia-psycholog, lekar. Hladali tam, kde draho zaplatia - vlastnou dusou a zivotom. Hladajte radsej alternativu kartarky, tak ako Vam tu radia a velmi dobre si rozmyslite ked hladate pomoc u u diabla! On existuje! On len chce, aby ste sa vysmievali a hovorili si, ze diabol predsa neexistuje a nic sa MNE nemoze stat. Tazky omyl-on je inteligentnejsia bytost, duch ako vy! Smutne statistiky nech Vam otvoria oci. Chcete neskor ukrutne trpiet? Tak nakupujte v JEHO supermarkete - vestenie, karty, magia cierna aj biela- velka pomuka tovaru kde je jednotna cena - Vase krute utrpenie neskor.

vorkola
22. jan 2022

@majkabambulik Presne tak,Si ma predbehla, aj ja som to podobne ako ty chcela napisat,. to co pises je cista pravda.Vsade kde sa prevadza okultizmus akehokolvek druhu,je to posobenie a otvaranie sa zlemu duchu,Je to vééééélmi nebespecne.Odblokovat sa mozte ces sv.spoved.,aby ste sa mohli tych zlych duchov zbavit

mariaveronikag
22. jan 2022

@majkabambulik presne tak !!!

klaudia6868
24. sep 2024

Ahojte no ja ho poznám a mam velmi dobre skúsenosti ako aj moji priatelia ktorých som odporučila .Je to Veštec právom slova zmysle a zdatný v tom čo robí Veštec Roland Kuman jeho rodina a hlavne jeho babka je najznámejšia a najuznávanejšia vedma v rade olašskych rómov tu aj v zahraničí. hm ani ja som neverila ..až kim som sa nepresvedčila verte mi nie sú to žiadne kaleráby ktoré vám chcem vnútiť . Kontakt na neho mam musím že je ešte platny ..Ale na facebook ho nájdete pod menom Roland Veštec Mág. Tel.č. 0903 861 733 kedysi som aj ja potrebovala pomoc možno ju potrebujete aj vy .