Ma niekto skúsenosti?
Ano
Naco prosim ta. Si myslis, ze ti to nejako pomoze? Akurat ti to podla mna este viac zamota hlavu a nebude ti nic ineho behat po rozume
@moncurienula preco si to myslis? Vyklad nie je na to, aby cloveka zamotal, ale aby nesmeroval. Pripadne mozno aj otvoril oci a aby si clovek uvedomil aj to, co mozno do urcitej miery chce v sebe potlacit. Urcite cloveku, ktory v tom pracuje, a pracuje s tym s porozumenim a s ochotou pomoct, nejde o to, aby niekoho viac pomotal alebo nejakym sposobom zneistil.
@oli18 ja si vzdy spomeniem na serial Mentalista 🙂
Staci vyrecna huba a ides 🙂
To ze to nemá vystudovane neznamená ze sa do toho nevyzná 😂 je množstvo vecí ktoré sa nestuduju, to však neznamená ze to nie je skutočne
Numerologia - tam je veľké lenže. Ide o to aké si číslo. Ten čo potrebuje radu. Osudové a aké máš čísla v dátume narodenia. Keď si vyššie ako ten čo ti veští, nepomôže ti iba zašpini auru...lebo niekedy je dotyčný čo si dáva pozerať duchovne vyššie, ako ten čo má byť duchovný radca...Ten prenesie svoje veci do aury druhého zrkadlovo .. Na to si treba dávať pozor. Nie každý má na to dar...To si len môže myslieť , že ho má...Karty a čísla dokáže zrátať každý aj ty...ďalšie - Karty a veštenie ťa nasmeruje iba v danom čase, podľa toho na čo myslíš a čo si si vytvorila ty , energeticky .Čomu venuješ energiu. Ak na sebe pracuješ duchovne a osobnom rozvoji, môžeš za jeden deň smerovanie vymeniť a tým pádom výklad je neplatný. Nesplní sa a zbytočne ta odvedie od lepšieho tvojho duchovného napredovania, môžeš ostať stáť...Podľa problému aký máš , treba odblokovať čakry..To vie málokto..Farby , kde sú intenzívne, kde slabé, kde trhliny na aure... Vyčistiť ťa , až potom ti niekto môže pozerať karty do budúcnosti. Takže netreba hoci komu si toto dávať robiť. Lebo kto to nevie, nevie na aký zdroj je napojený a môžu začať problémy ešte väčšie ako sú. Radšej ísť do kostola a pomodliť sa o ochranu a nech ťa navedú tvoji duchovní sprievodcovia. Anjeli strážni a podobne, požiadaj. A peniaze sa nemajú za to brať. Ak má niekto dar. Tak peniaze neberie, lebo dar sa nepredáva 😉. Ten má pomáhať. Nie zarábať..Ten čo má dar ozaj, píše knihy, robí prednášky a peniaze má z toho, nie od ľudí v núdzi.
A z čísel sa veští tak , že dátum narodenia predtým človekom povieš , on ho napíše na papier , položí na to ruku a povie ti presne čo potrebuješ vedieť. Držím palce...
@oli18 No ja neviem. Cistim si tak raz skrinky v kuchyni , stojim na linke a zrazu v radio citaju horoskop. Ked citali moje znamenie, tak ze nemam sa dnes velmi prepinat a tak. Po par minutach, napriek tomu, ze ako vzdy som si davala pozor, pridrziavala som sa jednou rukou, som stratila rovnovahu a tresla cez stolicku na zem. Okrem toho, ze ma to bolelo, som bola aj dost zarazena tou "predpovedou".
Ahoj, no myslim, ze sa tu urcite takych najde viac, co maju skusenosti 🙂 ja osobne sa venujem ezoterike takmer 9 rokov 🙂