Ahojte, dievčence chcela by som kupit mamine vankuš s dormea alebo Firma Majster , s pamätovou penou,ta je z jednej strany a druha strana je pamätova pena,, ale potrebujem poradit či mate niektora z vas skusenosti s vankušmi, a ake?? Z dormea zatial nemame nič, takže skusenosti žiadne, dakujem vopred za radu 🙂 🙂
vankúše z prírodnej 100% pamäťovej peny má materasso.eu
máš tam výber podľa tvrdosti a tvaru.
Sú o niečo drahšie,ale aspoň ťa neoklamú o rôzne zloženia a vkladanie molitanu medzi pamäťovú penu
My máme polštáře od Wellpur a od Dormeo a všichni jsme spokojení. Na ničem jiném už se pomalu nevyspím 🙂
Mame doma Wellpur z Jysku a som max. spokojna krčná chrbtica ma už nebolí a pôvodná cena bola cca 50 eur ale kupila som ho po 50% akcii a na výber su rozne výšky vankušov.ja som si vybrala klasický vankuš bez tvarovania aby som sa citila ako na obyčajnom vankuši
ja som tie dormeacke kupovala v Kauflande, ked mali vernostnu akciu http://www.dormeo.sk/vernostna_akcia/. A su absolutne genialne, mozem len odporucit
Kupovala som nedavno v Jysk v akcii dva druhy, ale pouzivam len ten tensi, ten hrubsi je hrozny, nemohla som na nom spat. TAkisto dcerke vyhovuje skor tensi.
My mame z dormea matrac do manželskej posteli uz 5 rokov a max.spokojnost je uplne rovnaký ako v den ked sme ho kúpili.vankúš z pamäť.peny tiež mam len si nepamatam znacku a tiež som veľmi spokojna