Ahojte, chcem sa opytat ci sa tu najde niekto kto absolvoval tehotensku masaz. Pripadne nejake skusenosti ako to prebieha a tak. Dost ma totiz boli chrbat a najmä krize na pravej strane. Bolest mi vystreluje az do nohy a niekedy mam problem sa postavit z postele. Preto rozmyslam nad masazou ale vobec si neviem predstavit ako to prebieha a tak. Dakujem 😊
ja som chodila pravidne, masaz v sede ale nie tehu ale klasicka a bez problemov
Ja som bola tiež, bola som v 5.m, ležala som na boku, tiež som jej hovorila, že ma bolia kríže a noha. Tak nohu, chrbát, šiju vymasirovala, ale kríže až ku kostrci už nie, lebo vraj sa nemá masírovať v tehotenstve.
Mňa strašne seklo v stehne a asi mesiac som nevedela poriadne chodiť cez tú bolesť. Bola som aj na masáži, no nepomohlo mi to 😒
@viky_21 v tehu sa moze len horny chrbat masirovat. Dolny nemoze lebo moze posunut placentu. Tak mi to maser povedal.
@viky_21 s prvým som chodila pravidelne do 7 mesiaca, s druhým nepravidelne, ale idem sem tam. Mňa nič nebolelo, len som chcela relax. Prebieha normálne, ak sa dá ležať na bruchu, ak nie na boku or na stoličke