Máte skúsenosti s predavajúcou Michaella282?

ekinkala
7. jún 2013

poslala som jej 35e a uz sa mi neozyva .......mate niekdo skusenost ? A da sa to realne vyriesit

michaella282
13. dec 2013

Dobry den, vy ste mi kedy posielala ake peniaze?????? S niekym si ma musite mylit.

michaella282
13. dec 2013

Mohla by ste byt taka laskava a poriadne si prezistit na koho adresu pisete? Alebo ma chcete len tak ociernovat???? Nic ste si odomna nekupovala, a ak ste chcela a tvrdite ze vraj ste mi poslala peniazky tak vam kludne zaslem originalny vypis mojho z mojhu uctu, a este by som velmi rada vedela co ste si vlastne akoze odomna mala kupit??????????????????????

lorela
13. dec 2013

@michaella282 Asi konkurenčný boj... 😖

michaella282
13. dec 2013

Mala som jednu mamicku ktorej som nieco predavala a neodpovedala som jej asi 2-3 hodinky na spravu tak mi hned pisala ze ma da na policiu 🙂 samozrejme to dopadlo ok len bola tetuska velmi nedockava, tovar dostala akos me sa doohodli, a zrejme nema skusenosti tak sa bala, aj tato pani co pise tak nic nepredava tak neviem ci to nieje ona 🙂 to asi pisala vtedy. Tak mile mamicky, je na vas ci si odo mna este nieco kupite 🙂 nebudem nikoho presviedcat. Cakam este na reakciu tejto pani 🙂 no som zvedava, bud je to niekto kto mi vzivote nikdy nepisal a nic nechcela ani kupit, alebo je to tato pani ktora vtedy po mojom par hodinovom nereagovani na mna chcela volat policiu a napisala to vzlosti. Ja som ani nevedela o tejto sprave, jaaaaaj tak preto som dlho nic nepredala :dddddddd