Máte skúsenosti s predajom oblečenia cez Remix?

cajomila
16. okt 2023

Ahojte, mate niekto skusenosti s predajom obleceniea cez REMIX?
Mam s nimi skusenosti s kupou oblecenie a bola velmi pozitivna.
Ale zaujima ma predaj,,,neocakavam nejake vysoke vykupne ceny ale za veci v top stave alebo nove by som rada dostala spon nieco.Lebo ako pisu, nie vsetky veci ktore im poslete schvalia na predaj a zvysok vraj zrecykluju.

rachel36a
16. okt 2023

@cajomila kamoska raz predavala....poslala kopu veci, viac ako polovicu jej vyradili..vykupili len znackove veci po par centov mXax eur...povedala ze nikdy viac...to co jej dali za vsetko by cez bazar dostala za jednu vec

cajomila
autor
16. okt 2023

@rachel36a Vdaka.

taisu
16. okt 2023

Áno, predavala som veci a celkovo som spokojna. Trvalo to vzdy mesiac a pol, zobrali všetky kvalitné veci, ktoré som im poslala. Položky pochybnej kvality boli podľa očakávania odmietnuté a odoslané na recykláciu. Nečakajte veľké sumy, dostávam priemerne 2-10 eur za kus. Je to pre mňa pohodlnejšie, ako hľadať niekoho, komu to predám.

veltraud
16. okt 2023

ja som raz predavala. mala som tam dokonca jednu bundu, co som v parndorfe kupila za 80e, tri roky ponosila, ale bola uzasna a nosenie na nej vobec nebolo vidno. pribrala som do nej. poslala som ju do remiixu, a dali mi za nu viac ako bola nakupna cena 🙂 ostatne ozaj za par penazi, ale je to pohodlne, ak sa ti nechce s nikym a nicim natahovat. oplati sa to pre znackovejsie veci.

zeldia
16. okt 2023

@cajomila predávala som im viackrát a nečakala veľa. Teraz to majú tak že zadáš značku a o akú vec ide a hneď ti ukáže cenu. Beru to čo sa im predáva napríklad aj bonprix ale tam sú ceny 1-2e. Čo ma prekvapilo vzali aj použité značkové topanky Geox a ecco čo by normalne asi nik nekúpil a dostala som za to okolo 10e. Určite na tom nezbohatnes ale aspoň to nehodis do kosa. Ak si myslíš že lepšie predáš cez bazár tak asi áno pretože oni sú služba ktorá musí zarobiť aby zaplatili zamestnancov (a ty im za tu sluzbu ako predávajúca musíš zaplatiť) tak to treba tak chápať. Celkovo spokojnosť. Čaká sa cca dva mesiace. Kurier príde hneď na druhy den ako odosles žiadosť.

simsa001
9. apr 2024

@cajomila ja osobne neodporúčam, dala som tam 34 kusov oblečenia obrovská krabica, bez žmolkov, dier, niektoré čisto nové (písali 67,68€), okay čakala som že všetko sa im nemôže páčiť, ale že mi schválili iba 7 kusov? A tých najlacnejších a dostala som 11,23€. Takže radšej sa Vám oplatí veci ponúkať cez bazáre.