Máte skúsenosti s prácou v CCC obuvi?

viera1107
25. jún 2019

Ahoj, je tu niekto kto pracoval alebo pracuje v obuvi Ccc? Aké máte skúsenosti so zamestnávateľom? Správajú sa k zamestnancom férovo alebo sú to zdierači?

ivankatal
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baby26
25. jún 2019

Ja,som tam robila a bola som spokojna.Ale nakoniec ma vyhodili kvoli tomu ze,mi nesiel autobus neskor z prace

joja101
25. jún 2019

Vraj akoze vyplata v pohode, zalezi od toho kde robis ale ked v nejakom nakupnom centre tak vacsinou tam robis vlastne od 9 do 9 co mas 12 hodin a to nie je bohvieco byt stale na nohach.Zalezi na tom ci surne potrebujes pracu alebo mozes este pockat mozno na nieco lepsie

viera1107
autor
25. jún 2019

Ide mi o to, že po desiatich rokoch musím rozmýšľať nad výmenou práce.. Žiaľ to čo robím sa mi začína podpisovať na zdraví 🙁, mám svoju prácu niekedy aj rada ale zdravie je prvoradé.. Ccc vidím inzeráty veľmi často, občas tam aj nakupujem.. Ešte rozmýšľam aj nad T-Press ( noviny, tabak..)

eliska13
25. jún 2019

@viera1107 v tabaku sa tak nenarobis s krabicami, vykladanim, skladom, ale zase viac zakaznikov aspon Ti rychlo ubehne cas

eliska13
25. jún 2019

@joja101
@ivankatal cely den na nohach...ale ved s tym treba ratat, ked je niekto predavacka

ivankatal
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janulikmi33
18. nov 2019

@eliska13 v obuve som nebola ale v tabaku je makacka.....

xima
2. aug 2021

Ano v tabaku je makacka,hlavne keď je tam človek sam a plno ludi..ccc neviem, je tu ešte niekto kto tam pracoval?