Ahojte.Chcela by som sa vás spýtat či nemáte niekto skusenosti s odpredajom nehnutelnosti.Viem že ma od toho asi budete odhovarať že je to hovadina lebo nie je to tak časté.Ale už sa nám fakt nechce čakať na kupcu cez realitku.Pretože z predaju chceme financovať druhu nehnutelnost.Ako našla som na nete toho veľa aj firmy aj sukromnikov ale ide o to aby to nebol podvod.Našla som ich viacero čo nevyzeraju zle napr prvá solidárna ale tá sa asi zaoberá len dlžnikmi neviem.To my nie sme nám ide čisto o predaj.Navyše neviem či sa to neodkupuje len vo velkých mestách my máme byt v ZM pri Nitre.Tak ak máte skusenosti a viete niekoho odporučiť budem len rada.Písala som už aj na modru strechu ale tam tiež len rady znižite cenu a predá sa hned.No naši známy znižili to mali najnižšiu sumu v meste a aj tak dlho predávali.
@marsmykkok Tak nám moc o cenu nejde len aby sme sa toho v uvodzovkách zbavili.Ale zase jasné že moc pod cenu by sme nešli ani my.Realiťáčka nám povedala že si to môžme aj my predať.Jedine druhej realitke to nesmieme posúvať.No ozaj neviem kde je problém.Lenže tu v zm stoja všetky byty nič sa nejak nepredáva.Skôr domy idu
@liusa82 súhlasím s tým čo píše @marsmykkok pozrela by som sa na to, ako je postavený inzerát. A pozrela by som sa na cenu a celkovo dopyt v lokalite. Niekde sa byty predajú za deň, niekde to trvá. Výkup je okej, ak je byt v dezolátnom stave alebo človek potrebuje peniaze bez ohľadu na to, či sa to oplatí. Nehovoríme tu o tom, že predáte namiesto 60 000 za 57 000, ale o výrazne výrazne menej. Čiže určite by som do tohto nešla. Ak chceš, kľudne mi napíš ip a prípadne aj pošli do ip link na inzerát, školievam aj reliaťákov ako predávať,
@liusa82 netuším, ja som len čítala že je to dosť po cenu. Máte s realitkou exkluzívnu zmluvu? Chodia záujemcovia? Nebude problém v zlej prezentácii nehnuteľnosti na internete zo strany realitky?