Máte skúsenosti s objednávaním parfému z Južnej Kórey?

martyska321
3. jún 2023

Čaute, ma niekto skúsenosti s objednávaním parfému z JK? Môže byť parfému/toaletná voda vôbec importovaná na SR? Chcela by som si objednať jeden špecifický partfém z JK, ale neviem ako je to s colnicou…či mi ho tam nevyhodia alebo čo…Poprípade, kde by som mohla zistiť info k tomuto predmetu?

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
4. jún 2023

@martyska321 preco si takto komplikujes zivot? Z dostupnych zdrojov si nevies vybrat? Ved je milion jednoduchsich moznosti.

domiklik
4. jún 2023

@martyska321 relevantné info môžeš získať keď zavoláš na colný úrad SR... Ale ja bežne nakupujem kozmetiku, ktorá je posielania z hong kongu, niekedy prebieha colné konanie, niekedy nie... Pokiaľ to bude riešiť Slovenská pošta, tak môžeš čakať zdržanie aj 3 týždne, inak je to fajn... Z akej stránky objednávas?

domiklik
4. jún 2023

@domiklik no ale určite ti ju nevyhodia

martyska321
autor
4. jún 2023

@oli18 jedna sa o špeciálnu edíciu a nekomplikujem si život lol, pre mňa to je potešenie

martyska321
autor
4. jún 2023

@domiklik no, mám 2 alternatívy. Buď mi ho pošle kamarátka alebo si ho objednam z nowinseoul

martyska321
autor
4. jún 2023

@domiklik a ďakujem za info!

domiklik
5. jún 2023

@martyska321 ak si ho objednáš z eshopu, tak nevidím dôvod prečo by ti ho mali zadržať, a je dosť možné, že colné prejednanie poriesi eshop, ale s poštou neviem... Mne napr sestra z UK nemôže poštou poslať tekutiny, to je druhá vec

martyska321
autor
5. jún 2023

@domiklik cez poštu to isto nepôjde, pretože z JK je zakázané posielať poštou tekutiny. Išla by som cez fedex tým pádom. Takže chápem prečo asi sestra nemôže poslať tekutinu poštou.