Máte skúsenosti s napichnutím pier?

scarletka34
8. feb 2020

Ahojte zienky. Vela z vas to odsudzujú ale nevadi. Zaujimalo by ma ktorá ste to podstupili tak kde ste si dali napichat pery s kyselinou hyauluronovu a aka je cena ? A tiez koľko to vydrží. Ďakujem mozte pridat aj foto poteší

kittykat22
8. feb 2020

@scarletka34 https://www.modrykonik.sk/group/7291/ v tejto skupine mas skusenosti, recenzie, fotky pred a po, a vsetko co by si rada vediet + baby ktorym sa to velmi paci 🙂

scarletka34
autor
8. feb 2020

@kittykat22 dakujem

katkaba1
8. feb 2020

@scarletka34 Ahoj. Ja si dávam kyselinu do pier. Cena záleži od kliniky a hlavne od značky ale počitaj 250-450€ za 1ml. Osobne odporúčam Juvaderm - tam sa zmestíš do tých 300€ cca.
Pery sú krásne vyživené, vyplnené, ak máš rozum a poznáš mieru tak je to krasne a nik si nevšimne, že más pery "napichané".
Vydrží to indi-vindi. Cca 6-9mes, piše sa až rok ale už vidieť značný úbytok po takom čase.
Ja aktuálne "trpím", lebo som tehu a neodporúča sa 🙈 ale po pôrode bude moja cesta viesť určite na kliniku😂

katkaba1
8. feb 2020

@scarletka34 pre predstavu pridávam foto.

otazka1
8. feb 2020

@katkaba1 velmi pekne a vkusne 👍

katkaba1
8. feb 2020

@otazka1 ďakujem 🙂 a presne také to má byť💪 žiadna kačka🤦‍♀️🤢

naya89
8. feb 2020

@katkaba1 veľmi pekné😊😊

katkaba1
8. feb 2020

@naya89 ďakujem pekne😊

brita7777
8. feb 2020

aj sa to vrati do povodnej pery ?

koniarova
8. feb 2020

@katkaba1 ja neviem, stále vidno, že to nie je prirodzené.

katkaba1
8. feb 2020

@koniarova absolutne nikto nevie, že mam pery pichnuté. Keby nevieš, že ich mam pichnute tak by si ani Ty nevedela a myslela by si si, že sú proste také.
Ja ich nemám zväčšené - mam 1ml, su len vyhladenejšie a trošku plnšie ako ich mam bežne.

katkaba1
8. feb 2020

@brita7777 Jasné ale mne sa moc nemá čo vracať do pôvodneho stavu. Keď si daš 1ml ako ja tak je rozdiel len minimálny - sú trošku plnšie a bez vrások.
Otázka či pery a'La Kučerenko sa do pôvodného stavu vrátia niekedy..ale ona tam má liter minimalne🤢😂

scarletka34
autor
8. feb 2020

@katkaba1 velmi pekne a vkusne taku predstavu mam aj ja . Prosim ta kde v ktorej klinike ti pery robili ?

koniarova
8. feb 2020

@katkaba1 nepresvedcis ma, vidím to. Ale veď dôležité je, že sa ty dobre cítiš. Názor druhých ťa vôbec zaujímať nemusí.😉

katkaba1
8. feb 2020

@koniarova Samozrejme 🙂 100 ludí, 100 chutí 🙂

scarletka34
autor
8. feb 2020

@koniarova ona ani nema potrebu niekoho presviedcat. Jej sa to paci a mnohim ludom na nej tie. Ma to decentne neni ak kacer ako chodia mnohe ženy ma to decentne za mna palec hore 👍

katkaba1
8. feb 2020

@scarletka34 Pozri kliniku Chirkoz alebo posledné 2 roky som chodila do Eve clinic k MUDr. Kevickej ale posledne mi asi zle roztlačila kyselinu a v dolnej pere mi z vnútornej strany ostala malá hrčka ( nie je viditeľná okom len ja ju cítim ).
Eve clinic má tušim aj takú lacnejšiu kyselinu ( kedysi sa volala Princess filler, teraz nejak na S tušim ) do pier okolo, ak ideš prvýkrát tak by som odporúčila vyskúšať možno tú.

katkaba1
8. feb 2020

@scarletka34 Ešte by som Ťa upozornila - neskoč na extra výhodnú ponuku. Niektoré kozmetické štúdiá ponúkajú zväčšenie pier za značne nižšie ceny ale neriskovala by som. Na klinikách to robia lekári/lekárky a nie nejaké školené "akože" expertky.

mirage
8. feb 2020

@katkaba1 vidno to, ked sa trochu vyznas, rozoznas to. pery su pekne, ale vidno, ze umele.

katkaba1
8. feb 2020

@mirage aj keby to rozoznali úplne všetci ja som s tým totálne v pohode 🙂

mirage
8. feb 2020

@katkaba1 to je uplne v poriadku.

lucinka1988
8. feb 2020

@scarletka34 áno mám s tým skúsenosť, iba pozitívnu, cena 250€ 1ml, nikto si v okolo nevšimol, že ich mám napichane, každý mi len vravel, že nejako lepšie vyzerám ☺️A presne o to mi aj išlo. Mám to už 9 mesiacov a stále ten efekt vidím, síce nie taký, ako ja začiatku, ale vidím..Pôjdem zase na doplnenie o taký mesiac/dva..

scarletka34
autor
8. feb 2020

@katkaba1 dakujem veľmi pekne za radu

chanel_c
9. feb 2020

@katkaba1 wau krásne.🙂 Takéto sa mi páčia a také by som si dala spraviť aj ja. Pekné plné pery, ale stále vyterajúce prirodzene. Nie tie kačacia zobáky čo majú podaktoré, ale tak každému sa páči a vyhovuje niečo iné.

katkaba1
9. feb 2020

@chanel_c ďakujem pekne😊 ten 1ml je naozaj decentný, ono to pery nezväčši len vyplni a vyhladi vrásky čim vyzerajú pery plnšie a zdravšie. Efekt je za mňa skutočne prirodzený. Kačacím zobákom som ani ja nikdy neprišla na chuť🤦‍♀️