Máte skúsenosti s nákupom na www.oblecsito.sk ?

drozdajkahra
2. dec 2019

Ahojte baby, mate niekto skúsenosť s týmto obchodom? Aká je kvalita tých veci? Vidím, že sú to všetko napodobeniny ale ta taký peniaz? Napr. za 16eur spoločenské šaty? Veď to už na Ali je to drahšie...
Moja 12 ročná sestra mi to poslala že jaké krásne veci, ale nechce sa mi veriť, čo vy nato?

veronikaszabova
2. dec 2019

Kedysi to bol oblec.sk, teraz oblecsito.sk

drozdajkahra
autor
2. dec 2019

@veronikaszabova super ďakujem, takže oblb ako som si myslela

kobelka
2. dec 2019

@drozdajkahra ja som si odtiaľ objednala a katastrofa kvalita hrozna a vôbec sa to nepodobalo obrázku. Vrátila som to a poštovné stalo nemale peniaze lebo sídlo majú v Čechách. Peniaze vrátili

bozena123
22. jan 2020

Tovar z tejto stránky je objednávaný z Aliexpresu -Čína,je veľmi predražený a ešte zarábajú aj na poštovnom. Aliexpres poštovné nemá , šaty tam stoja 5 euro a na oblečsi to stoja 15 eur +poštovné. Táto stránka je čisté okrádanie spotrebiteľa.

monika152
3. mar 2020

Ja som objednala koncom novembra produkty v cene 60 eur, cakala som a potom som im napisala mail ci mi pride objednavka, oni na to ze este nech pockam lebo na to maju neviem kolko pracovnych dni. je zaciatok marca, stale nic. pisala som im a oni na to aj zabudli a ze lutuju. takze ani produkty ani peniaze zatial, ale cakam ako sa to vyriesi. ale urcite neodporucam tento eshop. su to veci z ali a takisto treba cakat, mozno aj viac

berusaa
5. jún 2020

Absolutne ich neodporučam!!! V januari som si od nich objednala tovar za ktory som samozrejme zaplatila a vobec mi neprisiel ten tovar a ani somnou nekomunikuju. Cize nemam ani tovar ani peniaze.

berusaa
5. jún 2020

@monika152 ako si dopadla? Ja od januara ani tovar ani svoje peniaze

martagutu
7. okt 2020

@drozdajkahra ..ja neodporucam,urcite. Cakala som snad dlhsie ako tych 35dni,co tam je doba dodania.Veci mi ani neprisli naraz. Chodili postupne. Skarede,roztahane,nekvalitne,zovsadial vyseli nitky...ako z cinskeho trhu. Objednala som si asi 4 veci..naraz,preroze boli velke zlavy,ale nic z toho sa.mi nepacilo. Pisala som.im,ze si od nich uz nikdy nic neobjednam a ze nebidem.odporucat ich obchod. Takze naozaj vam neodporucam.

dominika737
3. jan 2021

Ahojte všetci. Oblecsito. Sk je na nič ešte som si objednala v roku 2020 a ešte stále nemám objednávku a pritom som to hneď aj zaplatila. Takže od dnešného dňa oblecsito je nič. Ďakujem

dominika737
3. jan 2021

No s tým súhlasím. Objednala som si ešte 29.10.2020 a ešte stále nič.,!!!! A blbé je že som to aj hneď Zaplatila.!!! No to je už drzosť. 😭😡

andreajevtic
27. júl 2021

@dominika737 dobry den. Ako to dopadlo s oblecsito.sk?Ja som tiez zaplatila asi cca 90€ a nic, ani uz nekomunikuju, nereaguju na emaily.A samozrajme peniaze nevratili.Ako ste to riesili.Trestne oznamenie asi nic nevyriesi, kedze je to nedostacujuca suma.

martinrbk
13. nov 2021

Mám rovnakú skúsenosť. Tovar, ktorý ponúkali nemali. Kebyže sa sám neinformujem po 2 mesiacoch, že aký je stav objednávky, tak by to bolo do smrti asi. Mesiac čakám na vrátenie peňazí - napriek sľubom a výhovorkám o technických problémoch i určite neverím, už vyše týždňa nekomunikujú s nimi a určite ich oznámim na obchodnej inšpekcii.

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vladimirb
21. jan 2022

Je tu niekto, kto podal alebo chce podať trestné oznámenie? Rád sa pridám

martinrbk
24. jan 2022

@ell_mala Dobrý deň. Mne peniaze nakoniec vrátili asi po 2 mesiacoch a keď som im oznámil, že som podal podnet na SOI. Od SOI som inak dostal správu, že oni s tým nič nemôžu keďže vlastník domény je zahraničný subjekt (Česká Republika). Treba sa obrátiť na:
"V prípade spotrebiteľského problému s podnikateľským subjektom z iného členského štátu EÚ majú spotrebitelia možnosť obrátiť sa na: Európske spotrebiteľské centrum v SR, Ministerstvo hospodárstva SR, Mlynské nivy 44/A, 827 15 Bratislava, tel.: 02/4854 2317, 02/4853 2019, fax: 02/4854 1627, e-mail: info@esc-sr.sk, web: www.esc-sr.sk."

krmiva
1. feb 2023

Tovar mi nedali, lebo že vraj sa vypredal a peniaze mi nevrátili, napriek tomu, že som im mnoho krát písala. Podľa mňa sú to PODVODNÍCI. Nikdy viac odtiaľ neobjednám!!!

caiba
28. mar 2023

@krmiva Zdravím , chcem sa spýtať či sa to nejako vyriešilo 😌

caiba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz