prosim vas, nikde sa neviem dopatrat, ci tie veci, ktore tam prezentuju su kvalitne, funkcne a ci je bezpecne odtial objednat. vyskakuju mi tam na fb celkom zaujimave veci, ale komenty ziadne, objednaval odtial niekto nieco? vdaka. 😊
@simonkazga dakukem, ja som to aj hladala na ali, ale tak som asi zle hladala
😀
Ja som objednávala odtiaľ také bluetooth rádio do sprchy a prišlo presne také isté ako na obrázku a máme ho od vianoc a stále funguje 😊
@limetka69 ja som už tiež minule premýšľala, že si odtiaľ kúpim tú takú čističku pleti lebo mi to tiež vyskakuje furt na fb ale presne som niekde našla, že tam baby písali, že to je všekto poobjednávané z aliexpressu a oni si tam hodia koľko krát aj 100% prirážku takže sa to neoplatí, skúsim ti to nájsť
Vysoko nespokojný - kúpil som dve mini kamery- jedna nejde vôbec a druhá nahrá cca 5 min a je po batérii pritom má vydržat cca 5 hodín - nikdy viac do tohoto obchodu - môžem poradit len jedno ruky preč je to ...........!!!!!!!!!
Neviete ci wish ma podobne veci.zaujali ma tam sada na akrylove nechty len pisali ze je to z priražkou radsej teda z wish
@teniskaq ahoj, ja som objednala sadu na gelove nechty z aliexpressu, prisli vytecene, zaschnute, a tie co boli ok, no... neviem, nenabrali sme odvahu dat si to na nechty, predsa len cez nechty to ide do tela, z toho dovodu neuznavam ani akrylove nechty, su skodlive, ale neodhovaram, len chcem poradit 🙂
Vigoshope? Hotová katastrofa výrobky prišli rozbalené - oba pokazené mini HD kamery - nefunkčné - a faktúra - doklad o kúpe žiaden eshop nedoporučujem
Vigoshop by mali stíhať. Prvý krát v živote som dostal niečo čo som neobjednal. Mini kamery sú fejky, ktoré sú síce funkčné ale k HD majú ďaleko. Jednoducho podvod na zákazníkoch.
@iwet9 € 11,91 | 2 IN 1 Mestar Iron Pro Automatic Rotating Roller Hair Curler Heating Automatic Ceramic Curling Iron Magic Hair Styling Tool
https://s.click.aliexpress.com/e/CZNh0ngy neviem je to ona ?
Ani si z tejto stranky radsej neobjednavajte.... Hrozne skusenosti s dorucenim. Objednal som si 11.teho v mesiaci, odpisali mi, ze dorucia 15. az 20.teho v mesiaci a ked som sa pytal 21., ze kde je tovar, tak mi napisali, ze je pripraveny na odoslanie.... objednavku som radsej hned zrusil.... Doteraz cakam na peniaze....🤨
Inak, peniaze mi po 17 dnoch vratili ale zistil som zo skusenosti znamych, ze tovar je asi z Aliexpresu. Kamaratke prisiel tovar z vigo a bol zabaleny v obale s cinskym pismom. To ze tovar po dvoch pouzitiach vyhodila ani nekomentujem. Takze preto sa asi cele dodanie tak komplikuje. Cele zle....
Tiež som sa oklamala, kupila som si žehličku na vlasy,ktorá robí aj vlny,ale mne nerobí nič s vlasmi, ledva sa zohreje a nič viac...veľmi som sa sklamala
Ahojte ja som si z vigoshopu obejdnavala gély na nechty aj s UV lampou a boli perfektne. Vydržali dlho prišli mi do 4 dni. Myslím si že je to individuálne
Nikdy viac. Zlé skúsenosti mám s nimi. Žehlička na vlasy - nerobí žiadne vlny, držiak na telefón - odlomený podstavec. Celé zlé. Nedoporučujem.
Dnes mi došiel balík a som zhrozená. Objednala som si 3 výrobky, všetky boli poškodené a nefunkcne... nahadzane v jednom balíku, rozbité, nechápem, ako také niečo vôbec mohli poslať no jedno viem určite NIKDY VIAC!!!!!
Takže Vigoshop v stručnosti totálne vyhodené peniaze prosím Vás nič neobjednávajte je to predražená stránka nedávno som si odtiaľ objednal vákuový čistič pórov po použití sa mi spravili krvné podliatiny podobné cucfleku akože som vytočený ako poistka prosím Vás ešte raz neobjednávajte si odtiaľ nič. Tento produkt som našiel aj na Aliexpresse a myslím že spravíte oveľa ak si ho objednáte s aliexpressu ale najlepšie bude keď sa na to úplne vybodnete nestojí to pomaly ani za recenziu. Celé zle neodporúčam.
Aké máte skúsenosti s vrátením peňazí, keď je tovar nekvalitný
Andulka, neviem. Ja som stihol tovar zrusit este nez mi prisiel. To sa mi podarilo a aj pani ci slecna s ktorou som to rusil bola celkom prijemna. Len som cakal na peniaze vyse dvoch tyzdnov.... Skus, naozaj netusim...
@hektor682 ďakujem, už som poslala, hádam nebudú robiť nijaký problém
Maximálna nespokojnosť z dodaním tovaru. Ich reakcia na to že meškajú z doručením zásielky bola že mi dajú 15 percentnú zľavu na ďalší nákup a doručenie úplne odignorovali ako aj ďalšie info ,kedy bude zásielka doručená. Neodporúčam ,pretože komunikácia a ich prístup sú maximálne nepresné .
@limetka69 predavaju predrazdnu "cinu z aliexpressu"