Ahojte, chcem sa spýtať,či máte skúsenosti s matracmi s JYSK.Ci sa tam dajú kúpiť fakt dobré matrace,ak áno budem rada keď napíšete s ktorým ste spokojný (jne) alebo treba fakt vyberať do značiek ako Dormeo a podobne... Ďakujem
aj my mame z jysku 1 matrac za 350e a je UUUZASNY a na prilezitostne spanie do hostovskej sme kupili lacne za 140e a tie sa rychlo prelezali. Treba urcite investovat do dobrych matracov
my mame flexyflex uz rok a su super na ten co mame bola akcia 1+1 ,tu este maju stale
https://www.najmatrace.sk/p/2195/memory-duo-coo...[51]=218
Konkretne z jisk nemame matrace ale kupovali sme v sconto a maximalna spokojnost...
Ďakujem vám pekne, musím veru popozerať tie spomenuté,ja mám s Decodomu a otras 🙊 Pozdáva sa mi pamäťová pena, vždy dom taký chcela, hádam natrafíme na super matrace.
My sme tam kupili najtvrdsi penovy tiez daky gold ale neviem uz presne ktory...bol to dvojmatrac stal 370, tvarili sa ale ze bol v zlave z 550 bolo to aj na blocku ale ja tomu neverim 🙈....po roku bol makky ako sracka s prepacenim, ked som si sadla a vedla polozila dieta zgulalo sa do jamy, nehovoriac ako priserne ma zacal boliet chrbat...ked sme ho sli vratit ani neprebehla ziadne reklamacia, predavacka sa najprv vypytovala, zaniesli sme ho ho do skladu dozadu a ked sme sa vratili k pokladni rovno nam vratili peniaze 😀 asi ho vracaju vsetci 😀 takze ja by som tam natrac uz urcite nekupila 🙂
@andyja15 ja mam velmi dobry matrac z ikeii 10 rokov 😀 kupovali sme penovy matrac s pratelnym potahom a uplna parada. Kupili sme si novu postel z Nextu aj s pruzinovym matracom - nechali sme si doviezt z Anglicka a katastrofa. Teraz sme kupili z XXL lutz pruzinovy pre syna, cena priserna, a niesom spokojna. Next vyhodim a idem do Ikeii po novy penovy matrac. Na tom sa tak super prijemne spi
@brigit8 mozno mate z Ikeii ten co ja 😅 matrac Ikea Sultan - zivotny sen 😂
@andyja15 netusim, my ho uz mame rok a nic mu nie je a hlavne sa nam na nom dobre spi, objednavali sme ho ku spalni u Kocisa v Style v BA , teraz tam davame robit aj detsku izbu a objedname ho asi aj malej aj ked nam teraz dala ponuku aj na lacnejsie matrace ceskej firmy Řešeto
https://www.dpv-matrace.sk/matrace/
na ten air mono
@kittykat22 neviem, ktory mám, ale je ako masielko, prispôsobí sa celému môjmu telu a nebudim sa dolamana 😎 pri pruzinovom som chodila ako matoha
@brigit8 ano, presne. Ja som si myslela, ze pruzina bude upgrade. No, tak jedine financny v mojom pripade 😅
@kittykat22 a koľko vás vyšiel ten matrac s IKEA? Ďakujem
@andyja15 velmi malo. dajme tomu 150e. To bolo este ked sme nemali peniaze 😀 Ale bolo to 10 rokov spat. Idem buduci tyzden hladat novy Ikea matrac - tiez penovy 🙂 do druhej postele. Pre porovnanie, za ten z nextu sme zaplatili 700+e 🤣🤣🤣 Vypada to, ze cim vyssia cena, tym lepsi matrac, moc neplati.
Výber matraca záleží od mnohých vecí. Daj si napr do google vyhľadať, uvidíš načo je potrebné myslieť, je to napr typ roštu, vek, prípadne zdravotný stav,...
Môžeš si kúpiť aj 400e matrac, ale ak ho nevyberieš správne, nebudeš spokojná.
My máme matrace z Matterasso a som veľmi spokojná 🙂 Ja s manželom ich máme už 8 rokov a sú stále ako nové...máme pamäťovú penu. Dcéry ich majú cca rok, ale s inými vlastnosťami a zatiaľ sú tiež super 🙂 PS: naše matrace stali do 200e/ks, ale cenu si presne už nepamätám.
Prosím poraďte mi matrac kde kúpim dobrý pre syna 9rocneho ďakujem
@andyja15 ja by som tam veru už nekúpila, kupovali sme približne v rovnakom čase my(2x 80), sestra(2x80), svokra (160). Mne a manželovi sa prelezali do 3m, svokre do roka a detto aj sestre. Neboli to lacné matrace 1 ks stal nad 120e. Ja by som veru už nekúpila, tak isto ani nábytok.