Máte skúsenosti s mágiou lásky,kúzlom lásky,pripútaním partnera?

gmail0001
14. dec 2019

Prosím anonymne
Blbé komentáre a podobné si nechajte pre seba 🙂
Zaujímalo by ma či niekto už robil alebo mu robili viazanie lásky,spájanie partnerov s mágiou (čierna biela to je nepodstatné)
Ak áno zaujímalo by ma aké máte skúsenosti
Nemusíte tu verejne písať,napíste mail: elena36@azet.sk

777januska777
15. dec 2019

Len aby si si k sebe nepriviazala potom niečo iné 🤔

alami
15. dec 2019

mágia je sila Zlého, otvoríš k sebe cestu zlému duchu, do tohto nechoď. Má to často veľmi zlé následky.

agajka22
15. dec 2019

áno, ale ak ten človek byt s tebou nemá nebudeš stastná

dilino
15. dec 2019

ked máš byť z dotyčnim budeš ak nie tak nie tu sa neda robiť žiadna mágia čáry tie ktore tvrdia že vedia privolať partnera klamu iba ťa oberu o peniaze možno take čo robia pre TV to vedia ale pýtaju si nehorazne sumy ja by som to nerobila nikdy nevieš že sa to môže obratiť proti tebe ty čo tvrdia že to vedia je to hlúposť akurat prideš o peniaze a môže urobiť dotyčna tak že ti povie že na prvý krát sa neda možno na 3 pokus aby to malo učinok a obtiahne ťa schvalne aj o 50 eur tri krát ked to nevyjde povie že urobim vám taký rituál dalšie peniaze konec koncov nebudeš mať ani peniaze a ani toho dotyčného a okrem toho ked nebudeš vydieť či ta dotyčna aj ten rituál urobi kde máš zaruku pokiaľ nevydiš už ked chceš tak chod k takej ktora ti to urobi pred tvojimi očami a nie že ked zaplatiš povie ti urobila som vám rituál lenže ty v skutočnosti nič neurobila skús ak tak veľmi chceš tu na facebooku je Nella Novákova napiš jej či by vedela urobiť

miadi
17. dec 2019

Saxano v jedne jedinè rùži kouzel je mnohem vic. Skutocna laska nema nic s magiou. .. je to o chemii fyzickej a mentalnej pritažlivosti spolocnych hodnotach.. čarovat v kuchyni ( aspon sa snažit) a v posteli. Snažit sa kazdy den 365dni v roku. Udržiavat vztah pestovat lasku ako tu živu ružu. Odpuštat si nenechat stereotyp otravit vztah. Verit si byt si oporou v dobrom aj zlom. Nie čari mari fuk a bude moj priputany. Snažit sa musia obaja kym ich smrt nerozdeli. To je ta magia skutocnej lasky -treba na tom makat ako na vsetkom co za to stoji. To si u žiadnej pseudo bosorky nekupiš.

adam1238
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tony128
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tony128
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tony128
Odpoveď bola odstránená
Zobraz