Máte skúsenosti s kaderníckym salónom u Igora Novosada?

1dorotka1
15. okt 2013

prosim piste vase nazory dakujem 🙂

alena_uk
22. nov 2013

Ahojte, ja mam skusenost s tymto kadernictvom...ale vsak vobec nie dobru!!! Kadernictvo som navstivila s kamoskou v januari 2013. Objednali sme sa cez telefon, no vsak k Igorovi sme sa nedostali. Mna strihal a farbil Andy a kamosku Sona... Mojho kadernika vobec nazaujimalo co chcem s vlasmi, myslim ze chcu kazdeho strasne menit a pritom zabudaju na to co zakaznik naozaj chce. Dala som si robit melir a strih a nakolko neznasam zlty melir, chcela som tu farbu aj otonovat. Vlasy mi Andy uplne spalil nakolko naniesol silnu farbu na celu dlzku vlasov a strih bol uplne hrozny...spodne vlasy po plecia a vrchne vlasy mali asi 10cm. Strihal ma 6 mesiacov pred svadbou, takze mi vlasy ani poriadne nestihli dorast :( za tu celu katastrofu som zaplatila 120 eur.

Zijem v anglicku uz 10 rokov a hladala som kadernika, ktory by mi vedel dofarbit korienky pred svadbou...dakujem bohu, ze som to nenechala na poslednu chvilu a ze som toto kadernictvo otestovala vopred. Ked som sa vratila naspat do Londyna, moj kadernik bol zhrozeny a povedal, ze to bude trvat minimalne 3 farbenia kym mi farbu vrati do povodneho stavu. Dotycny kadernik je colour director-HOB salon, jedna z najlepsich kadernickych sieti v UK, takze on naozaj vie o com hovori.

Personal tohto kadernictva ma otrasny a sebecky pristup a aby sa k vam pekne spravali musite byt celebrita, alebo z vas musia smrdiet prachy popripade vas musi natacat televizia...

marthuska
25. sep 2016

@alena_uk fuha. A nikto iny nema skusenost?