Dobrý deň ,nemáte niekto skúsenosti s jasnovidkou laurou z Modry ? Ak áno kľudne píšte aj SŠ.dakujem
@martinmmartin
a už si aj bol u takej, ktora ti povedala o veciach, o ktorých vies len ty 😉 ? Ako by si vtedy reagoval, keby ozaj niekto povedal 5 udalosti detailné, o ktorých ozaj nik nevie, len ty a ešte by ti a tvoje pocity v tých situaciach opisala? A samozrejme s tým, že žiješ uplne mimo SK, pani ta fakt nepozna. Aký efekt by podľa teba použila? 🙂
@tanag
ahoj, nie. Ja mam skusenosti s inymi dvoma ľuďmi. Pisala som len Martinovi na základe jeho odpovede. Aj keď niektorí sarlatani robia skutočne to, čo Martin napísal. Dokonca sa s tým aj priznaju, nie vždy všetci pod svojim menom, len anonymne.
Mne samej sa vselico stalo a mnohé som napriklad jednoducho vedela! Či už veci z budúcnosti, alebo v prítomnosti o niektorých ľuďoch. A realne som nemala odkiaľ. Preto viem, že ľudia sú jasnovidni/citni atd. Len si treba dať sakra pozor, na koho natrafis a v akom si vtedy rozpoložení.
Je tu skupina medzi nebom a zemou, skus písať tam, mozno sa nájde niekto, kto tuto zenu pozna.
@svetlonos áno stalo, a spravila mi to kamarátka psychologička aby mi potvrdila ako je to ľahké.
Spravila mi to aj na moju mamu ktorú nepozná, nikdy nevidela a nevie o nej absolútne nič iba ze žije
@misanthropicdann
povedala ti konkrétnu situaciu ako si stretla v určitom čase- povie ti rok aj mesiac- zenu tehotnú v 7 mesiaci, a ti povedala, ze jej dieta zial zomrelo pred narodením ešte? Tie zeny sa stretli v porodnici.
Ja píšem o takýchto konkrétnych situaciach. Pretoze toto ti psychologička nevie povedať, auz vibec nie kamaratka. Chápeš ako som to myslela? Toto ti povie len človek, ktorý určite schopnosti ma. Ta psychologička dokáže vedieť o tebe ine veci, to vychádza z jej profesie. Ale nikdy konkrétnu udalosť ako som práve opisala.
Pouziva Tzv Barnumov efekt , cize stara znama technika "jasnovidcov"
https://zoom.iprima.cz/zajimavosti/foreruv-efek...