ahoj kočky, máte nejaké skúsenosti s indol3C???? 😎
ďakujem 😉
vďaka, už to mám preštudované a kúpené....tak uvidíme 😀
Ahoj fraceskaan, a pomohlo?Aj ja nad tým rozmýšlam,ja mám cysty na vaječníkoch a už som celkom bezradná 😔
katie0820 .. ako baby..uzivali ste indol?
@katesocka dakujem za nazor a ak mam byt uprimna ma to potesilo .. pretoze som citala na nete od jedneho doktora vyjadrenie k indol3c a indonal-u ze je to zbytocne draha zalezitost , ktora nepomaha .. je to ako placebo.. Dost ma to zaskocilo, lebo ved keby to bolo to placebo-ze zalozene na viere a ucinok ziaden ako by to mohlo byt potom tak financne narocne a ako by sa to vobec na trh dostalo.. Ale na SVK je vsetko mozne..
@katesocka ved to , keby mal clovek istotu.. Ja som citala aj vela komentov k tym tabletkam, ze to pomaha.. . Ale citala som aj, ako sa hlavne starsie zeny na to stazovali, pretoze mali po nich strasne silnu menzes a trvala im aj dva tyzdne.. Kazdemu to moze inak zaberat...
Cysta sa uz neobjavila? Uzivas dalej tabletky?
Na úpravu hormonálnych buniek je to fajn, dokáže aj spomaliť / zastaviť vývoj nádorovych ochorení...
Ale jednu vec z toho nechápem, ako je možné že to napomáha otehotnieť, a pritom sa to nedoporučuje brať tehotným ani dojčiacim ženám...
to info mám z http://www.otehotnenie.sk/product/indol3c-akcia...
ma este niekto skusenosti s tymito tabletkami?Stale mam problemy s polypmi a takisto s hpv virusmi tak teraz skusam tieto tablety,len ci to pomoze..... 😖
Ahojte , lekárka mi odporúčala Indol 3C som po operácii prsníka, bola to cysta, ktorá sa nepáčila, chystám sa ich kúpiť, lebo medzi časom mi prišli na dˇalšie cysty, tak sa chytám všetkého, dám Vám vedieť, akú budem mať skúsenosť. 😒
@monisara I3C davky su 400 mg denne, nezalezi velmi od vyrobcu. Skus hladat vyrobok s touto ucinnou latkou v zahranici - potravinove doplnky su na SK vzhladom na obsah ucinnej latky neumerne predrazene. Cysty /podobne ako mnozstvo ineho bordeu v tela/ vznikaju usadzanim odpadovych latok, telo sa necisti dostatocne. Preto su na mieste techniky, kt. sa daju prevadzat aj doma s povolenymi potravinami a potravinovymi doplnkami - enzymaticke, chelacne a absorbcne cistenie tela, beta glukany, graviola, silne antioxidanty, velke davky vitaminu C, zmes lanoveho oleja a tvarohu(metoda dr Eleny Budwig)
Som po operacii krcka maternice a mala som kuru Indol 3C, po polrocnej prehliadke mam vysledy dobre.
Nasli mi polyp na krcku maternice,caste krvacanie a bolesti v podbrusku,cysty na vajecnikoch.Bola som na vybratie polypu,ale operacia sa nepodarila kvoli nedostatocnemu roztiahnutiu maternice,takze mi hrozilo vybratie maternice;poziadala som o preklad a medzitym som nasla na internete INDONAL woman tak som si povedala ze ho skusim brala som ho 4 masiace,prvy mesiac 2x denne potom uz len raz denne.Na moje prekvapenie cysty sa dost vyrazne zmensili a ani polyp doktor nenasiel,takze som sa tesila.Ale teraz mam znovu bolesti v podbrusku a zase som zacala krvacat tak sa bojim ze to bude zase ten polyp;takze zacnem znovu kuru s Indonalom.Celkovo mozem povedat ze zabral ani vytoky som potom vobec nemala ani bolesti.Ale mozem povedat ze za pokus to stoji ale treba ho brat minimalne 3 mesiace na jar a 3 mesiace na jesen podla toho co som pocula a citala!
keď som si kupovala tento prípravok, tak moje myšlienky boli asi také, že sú to pravdepodobne zbytočne vyhodené 50eurá....mala som problém s genitálnymi bradavicami.....a odporúčania na tento výrobok som našla na internete......neskutočne ma ale prekvapil ich účinok.....lebo asi do mesiaca, dvoch sa všetky stratili.....vôbec sa mi to nechcelo ani veriť, ,,dokonca sa mi stratili aj problémy s pleťou,,,,môžem len odporúčať
Ahojte, mam dobre skusenosti s uzivanim Indonalu, no po inych zdravotnych problemoch som musela tento doplnok vylucit. Ak ma niekto zaujem o kupu skoro celeho balenia , mam este 76 ks v baleni , za lacnejsiu cenu, nech sa mi ozve na e-mail avonka45@gmail.com. Dohodneme sa.
Ahojte. Chcem sa spytat ako to je z tym indolom? Neuskodi mi ak by som nahodou otehotnela? Ked na nom pisu ze nevhodne pre tehotne... 😒
@meg_junova ale ved je na nom napisane,ze produkt sa vyznacuje specifickym zapachom
@meg_junova Ja si to už nepamätám, brala som to dávno.
@franceskaan ja s tým skúsenosti nemám ale pozri túto stránku .indol3c.sk.