Ahojte mamičky,
máte skúsenosti sfrabením vlasov s vodičkou určenou na žabu pre detičky? Strašne sa mi páči ten platinový až striebristý odtieň, no neviem ako na to. Nechcem to mať nejaké výrazné, len trošku oživiť s tým vlasy. Ako si mám vodičku zarobiť, koľko kvapiek do vody, a ako dlho nechať vlasy namočené? Mám blond vlasy s melírom a vlasy po pás. Chcela by som to skôr len ako pramene.
A ako dlho to vydrží na vlasoch? Ďakujem pekne 😉
To by ma nenapadlo dat tu vodicku do vlasov, ale fantazii sa medze nekladu 🙂 🙂 Mohla by si dat potom foto som zvedava ako to dopadne 🙂
Ahojte 🙂 ja som to tiež skúšala na blond melir, bolo to super. Ale skôr skús Barpon než Gencian.
A inak, sonickav pýtala o radu od mamičky, ktorá to skúšala alebo to bežne používa !!!!!!! 🙄 nie od tých, ktoré jej to idú vyhovárať.
ako baby ja neviem co je na tom zle.. mne to poradilo ked som mala blond melir viac mamiciek aj tu na fore... dokonca aj kadernicky
z meliru sa tym vytahuje zlty nadych.. napriklad do litrovej nadoby som dala len uuplnu minikvapocku, v podstate som namocila usnu tycinku do gencianky a potom taku namacanu tycinku som namocila do vody v nadobe cca 1 liter.. a jednoducho som si tym len vlasy " preliala " ziadne posobenie nic, a nemala som ani fialove vlasy ani nejake strasne.. len mi to stiahlo farbu jemne a mala som akysi nadych viac do siva , ale len velmi jemne.. po prvom druhom umyti to zmizlo ... a ked som mala chut to mat vyzarzensjei dala som malinko viac.. ale ozaj opatrne s nou lebo staci kvapka
Ahoj, tiez som to pouzivala, teraz nie, lebo mam zmenenu farbu vlasov. 7 dcl flasu a par kvapiek do vody, po umyti som si s tym len zliala vlasky, a vyzera to velmi pekne, odporucam. Ak mas suche vlasy, alebo trosku viac poskodene, tak na tom mieste Ti chyti viac.... a zmyva sa to postupne, ako si umyvas vlasy. Ja som si to davala skoro kazde umyvanie vlasov. Davnejsie som si kupila original na to urcenu vodicku, ale moc ma to nechytilo, .... alebo existuje aj sampon a balzam s platinovym efektom, .... modre ruky a cela vana ostavala modra 😵 ... skus nebudes lutovat - moj nazor ...
Ahoj,ja to používam bežne lebo melír mi chytá na žlto a poradila mi to moja kaderníčka.Par kvapiek si zalejem do pol litrovej fľaše a zlejem si tým umyté vlasy.Aplikujem to raz týždenne alebo keď sa mi to vymyje to obnovím. Jasné že dosť to vysušuje vlasy ale po každom umytí používam masku čiže vlasy sú v pohode 😉
Ja to tiež požívam. Najskôr si dám urobiť pár pramienkov blond melíru a doma si to opláknem vodou s pár kvapkami genciánky. Vlasy zostanú fialové a keď si ich zopárkrát umyješ pekne vybledajú až do siva. Náhodou mne sa tento postup páči. Dávam do cca 2L 1 polievkovú lyžicu genciánky a s tým si vlasy oplakujem a potom umyjem normálne šampónom
žienky toto s genciankou je pracne a komplikovane, ja mám lepšiu metodu a hlavne po nej nieje nič fialove....V každej drogerri sa da kupit šampon SCHAUMA(silver reflux) redukuje žlte tony...Samozrejme sú aj drahšie altrenatívy šamponov ale zbytočne ked Shauma stoji do 3€.Ja mám špinavy blond a do toho si davam robit melir,som maximalne spokojna, pretože tymto šamponom dosiahnem striebristý odtien..je to pekné...-)
ved skoc do kadernickych potrieb, tam dostat aj original platinove vodicky, ci dymove, mahagonove, vseliake odtiene, tak budes mat istotu, ze neskoncis s fialovou hlvavou, blond odfarbene vlasy su porezne a vpiju viac farbiva, tak aby si nechodila ako fialove strasidlo, kup si original platinovy odtien, stoji to par ecok,,, a vola sa to, ze "preliv"
my sme tak farbili na strednej,ale len pár kvapiek do kyblika s vodou alebo lavorika,je to fakt extremne bledé až fialové ak daš moc 🙂 ale ten efekt je pekný hlavne ak ti farba chytila na žlto a chceš skôr platinové 🙂))
ahojte baby .. akurat som si chcela zosvetlit melir tou fialovou vodickou .. a vlasy mám celé dialové a ruky takisto .. neviete mi poradiť ako to dať dole ??
@linda20111 -ja som to jemnulinko skusila, mala som dať viac kvapiek, ale na foto nie je tak dobre vidieť,je tam fialovo-modrosivý nadych.
Akurat som to skusila,je to parada.. par kvapiek do 2L flasky a oplachnut tym vlasy
Ja si tu vodicku pridavam do šampónu, do fľaše pridám malé množstvo, nezafarbi to potom nič okrem vlasov 😉môj kaderník mi hovoril, že silver šampón sa ma naniesť a nechať pôsobiť až potom napenit, nejaké 2min. že tak to lepšie chytí
Ženy ja som používala šampón Kallos taky sivý kúpite ho do 2€ a chytá perfektne inak odporúčam aj masky od kallosu stoja 3€ 1l a sú úžasné 🙂
srandujes ze??? mas melir a na to das gencian??????