Aké máte skúsenosti s epilepsiou a nočné zábavy?? Máte záchvat po nočnej zábave alebo svadbe.
@miky25117 a spanok nehrá rolu?? Alebo únava??
Urcite hra ale vacsinou mi je zle ak mám nedostatok spánku tak ak to potom dobre dospis malo by to byt v pohode ale hovorim je to individuálne ako často mavas zachvaty
@miky25117 Práve že neurologička zakázala cez den spať. alko nepijem. tak po pravde sa bojím isť aj na oslavu.
Ten denny spanok by nemal byť ale popravde ja to porusujem a na oslavu tiež občas idem ale nebyvam do rána záleží ako sa cítím
ja este nemam moc skusenosti lebo s tým bojujem kratku dobu. doktorka ani do prace nechce pustit. zakazala vsetko. v lete som bol na oslavee do 02:00 a nedopadlo to dobre
Tak keď je to ešte len kratku dobu treba dodrziavat ten režim aby sa to nezhorsilo ja som na začiatku na to kaslala a zhorsila som si to teraz je už celkom fajn 3,5 roka bez zachvatu aj keď mi je občas zle ale zachvaty nie su
@miky25117 a smiem vedieť čo bol spuštač u teba?? u mna stres. mne cca 5 rokov čo zistili
No prvý krát po diskoteke takže zrejme alkohol
@miky25117 no neprijemne. dr mi zakazala aj tv po tme pozerat a pri blykajucich svetlach
Urcite treba vylucit lepok a sladkosti
@retatka fakt aj ja som bola prekvapena celkovo sa to odporuca neurologickym pacientom alebo aj pri migrenach
ak potrbujete pomoct s epilepsiou a chceteju vyliecit alterantivnou cestou rada poradim.... mojej 12 r. dcerke dva roky nezaberaju zuadne lieky a teraz sme uz dva mesiaci temer bez zachvatov a to sme ich mavali aj dva tri tyzdenne
@juliankaeva dobry den mam zaujem mate aj facebook?
@annabelle852
@juliankaeva ak ano tam prosim napiste mi na meno Dana Bachnocvá
@juliankaeva dobry den
Mozte mi do IP podat viac info? Ďakujem
To je asi individuálne ale hlavne sa vyhýbat alkoholu.