Máte niekto skúsenosti s duchom v byte? Pomohlo vám vysvätenie kňazom?
@lenuska9999 syn ho vidí, rozpráva o ňom, často niečo buchne, zavrú sa dvere.. kopol loptu do miestnosti a videli sme ako sa mu vrátila naspäť.. začalo sa meniť aj jeho správanie, už ho nespoznávame
Už sme dohodli vysvätenie preto ma zaujíma, či to pomohlo
nechcem vyzniet hnusne a necitlivo, ale ja veci poviem rovno takto polopate, vezmi syna k psychologovi, mozno je za tym uplne nieco ine ako duch
Napíš mi
@tenerifka v poriadku, stretla som sa už so všelijakými názormi.. aj to beriem.. kým si to človek nezažije nevie o čo skutočne ide, popravde, ja keby som to počula pred rokom tiež by som si pomyslela svoje.. žiaľ prežívam to každý deň a deje sa nám to všetkým trom
Kamoska podobne riesila.pomohlo len vysvätenie
Deti si zvyknu vela vymyslat a ano, aj ludi. Mali sme v rodine chlapca, ktory, ked mal asi 4-5-rokov si vymyslel postavu starej zeny, co ho nahana po dome a caka na neho po tme v izbe. Dal jej dokonca meno 😃.
Skus sa najskor dobre porozpravat so synom a aspon vylucis moznost toho, ze to pracuje len jeho fantazia.
A prečo by sa duch mal báť vysvätenia? Možno je to duch ateista.. to vám kňaz nepomôže
Neviem ci sme mali ducha, ale ja som tiez clovek, ktory svoje dieta nikdy ani len nestieral. Proste tymto veciam som ozaj neverila.. Az kym sme nekupili jeden dom so zlou historiou, ludom sa tam nedarilo.... No a sama som sa presvedcila o tom, ze nieco na tom bude. Dali sme vysvatit hned ako sme sa nastahovali ale nepomohlo. Do pol toka sme isli s muzom os seba, nic tam nefungovalo. Ani elektricke veci, studna, kotol, proste vsade kde mohla byt nejaka porucha tak aj bola.
@luscious je toho veľa, sú to napríklad maličkosti ktoré sa skutočne snažím si normálne vysvetliť (napríkad to zatváranie dverí, preblikovanie svetiel, padanie vecí) pretože nechcem vyzerať ako blázon (ale už sa tak skutočne cítim) aj tak vyzerám, ako napríklad tu si niektoré z toho uťahujú 😀 dajú sa tie veci vysvetliť normálne ako napríklad prievan a podobne, ale to by bolo skutočne veľa náhod.. máme na chodbe aj bodové svetlá na senzor, zapínajú sa na pohyb, fungujú presne, keď zaregistrujú náš pohyb zapnú sa, po chvíli bez pohybu sa vypnú, no a niekedy sa zapnú iba tak keď sme všetci napríklad v obývačke.. kontroloval ich už aj strýko elektrikár všetko vyzerá byť v poriadku.. napríklad si syn vzal hračku do postele, keď zaspal bola som ju od neho zobrať a položila som ju medzi ostatné, keď som išla spať ja bola som ho pozrieť a tá hračka bola opäť pri ňom.. určite som ju od neho brala a odkladala.. a jednoducho to proste cítime, taká energia, neviem to ani opísať..
Tu hračku so nemohol sám v noci zasa zobrat?
Keby si ty bola duch co vie lietat, je neviditelny, prechadza cez steny a pod, tak fakt budes travit svoj cas tym ze budes u vas doma zatvarat dvere? Nevymyslela by si si nieco zaujimavejsie? Cestovat, navstuvit panske satne ....
@gertrudaosem nemá ešte ani tri roky, väčšinou sa v noci ani nebudí a keď áno tak hneď príde ku mne.. nedotiahne na tú poličku ani ak by sa postavil na schodík
@martinmmartin hah tak tie pánske šatne znejú celkom dobre 😀 ale skutočne neviem, na tieto veci som vôbec neverila, keď som niekde čítala, že niekto niekomu uriekol dieťa a teraz mu zhadzujú uhlíky či čo tak som len krútila hlavou 😀
Nech sa ti smeju pokial si o tom presvedcena tak to ries. Kamoska je forenzna patologicka. Cize racionalny clovek zvyknuty na smrt. Ma vselijake historky z prace. Mala obdobny problem doma a nasla niekde kontakt na jednu pani a ta jej to vyriesila. Jej praskali okna znutra sklo, spotrebice odisla, obklad steny vnutri spadol atd.
@sialenaveronika to je super, tak náš sa celkom pekne stará o syna 😀
@sialenaveronika ale zas keď tu žije zadarmo 😀
Mame toto v rodine. V chlapovi rodičovskom dome sa evidentne svokrovci zasekli. Býva tam chlapov synovec, so ženou a s dcérou a mala sa veselo hráva s prarodicmi. Nič zlé jej nerobia, akurát mala chodí s historkami spred 50 rokov a rodičov to mierne znervoznuje. Skúšali už všeličo, ale akosi nič nezabralo, stále sú tam
Ja len tolko- kto nezazije nepochopi a ten kto neuvidi/neuciti neuveri.
@vroni kamoska ked zavolala tu zenu tak vravela ze z nej z tej zeny lialo ze bola cela spitena. Nieco odriekala palila bylinky. Odvtedy ma pokoj. Aj sa jej pytala co ma za pracu lebo ze ma na sebe nalepene niake duse. Tak urobila este nejaky ritual aj s nou. Ona vravela ze tym ze je medzi prvymi na mieste cinu a su to velakrat necakane umrtia tak pokial nie su vysporiadani odist sa na nu mozu naviazat.
To hybanie predmetmi moze sposobovat aj ten trojrocny chlapec, niektori ludia a hlavne male deti maju parapsychologicke schopnosti napriklad telekinezu - schopnost hybat predmetmi na dialku, nemusi to byt duch
@vroni tak tie historky spred 50 rokov znejú celkom dobre 😀 ale určite to nie je nič príjemne.. aj keď možno keby to bol niekto z rodiny, respektíve keby sme vedeli, že nám nechce ublížiť možno by sme sa báli o čosi menej.. teda ja určite lebo som z toho niekedy riadne pos… už mám čo-to načítané na internete a viackrát som čítala diskusie kde ľudia písali, že vysvätenie pomohlo, preto verím, že pomôže aj nám. Vlastne musí pomôcť lebo inak neviem čo budem robiť a na koho sa mám potom obrátiť
Ak tam niečo také ozaj máte, pomôže odstrániť všetko typu - sochy, amulety. Inak sa toho nezbavíte. Priťahuje ich to.
Ja som síc našťastiee v dome ducha nemala, ale zažila som už niekoľko paranormálnych zážitkov a prajem Vám, aby ste sa toho ducha zbavili.
A na základe čoho si myslíš, že ide o ducha ??