Máte skúsenosti s doma robenými gélovými nechtami?

evkakozickova
30. sep 2019

Ahojte máte ju niekto doma chcela by som vedieť či je ťažké si urobiť gélové nechty aj doma

candies
30. sep 2019

@evkakozickova nie je to ťažké 🙂 len sa to treba naučiť a mat na to čas

miriamik77
30. sep 2019

@evkakozickova vôbec to nie je ťažké. Ja som si teraz po najnovšom kúpila gel laky a tie si nanášam na moje nechty, keďže ich mám pekné dlhé. Je to úplne super, lebo tento lak mi vydrží aj 3 týždne a nemusím aspoň stále lakovať. Treba si len popozerať na internete videá a skúšať, potom sa do toho dostaneš.

evkakozickova
autor
30. sep 2019

@miriamik77 A potrebujem asi aj gélové laky a koľko to asi tak vydrží ?

miriamik77
30. sep 2019

@evkakozickova samozrejme, že budeš potrebovať gélové laky, ale tak tie si úplne v pohode objednáš z internetu alebo dokonca už ich majú aj v niektorých drogériach. No mne vydrží ten lak tak 3 týždne a potom už vidno, že mi nechty vyrástli tak si ich znovu prelakujem a na novo spravím aby boli zase pekné.

eliskadad1
30. sep 2019

mne to príde dosť ťažké, raz som to skúšala ale vzdala som to

anna_maria1
30. sep 2019

@eliskadad1 ale nie je to az tak tazke, ked sa do toho dostanes. Len treba skusat. A samozrejme, ze treba mat k tomu trochu aj vztah.

gajry
30. sep 2019
Používateľ gajry je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gajry.

Moja žena si ich robí a má to už v ruke.

evkakozickova
autor
30. sep 2019

@gajry Však uvidím možno mi to pôjde 😁 a ďakujem za odpovede 😊