Máte skúsenosti s dobrou vešticou? Ďakujem.
Existuje, ale bohužiaľ už vymreli 😤 Moja babka poznala asi 2, všetko čo jej povedali sa splnilo a to do bodky. To bolo hádam aj 50 rokov dozadu. Odvtedy už nikdy také nestretla a ani ja, iba samé podvodníčky.
dobra vestica-ziadna vestica
Žiadna veštica nieje dobrá
Všetky čo sem píšete, dámy, šetrite si peniaze. Tarot nie je možné vykladať na diaľku! Nie je možné ho vykladať intuitívne. Tarotové symboly majú presný význam a karty fungujú tak, že sa priamo napájajú na vedomie, podvedomie a nevedomie klienta. Každá "veštica" čo robí tarot na diaľku je podvodníčka a klamárka. Karty nemajú ako vedieť vašu cestu, váš problém, váš osud a vašu archetypálnu charakteristiku na diaľku. Prešla som historickým tarotovým učením, zaučil ma vysvätený tarotový Veľkňaz a garantujem vám, že na diaľku sa výklad nedá robiť. Jasné, že vám ich veštby veľa "trafia", šokujú, ale je to len známy ťah, aby sa človek opäť k nim vrátil, lebo veľa vecí čo napíšu sa dobre čítajú. Vaše peniaze len vyhadzujete z okna ženám bez akýchkoľvek "schopností" a "darov z hora". Mala som aj osobnú skúsenosť, chceli sme vidieť ako vyveští pani na diaľku, dobre sa to čítalo, ale nič sa samozrejme nesplnilo, tak mi pani veštica pekne vrátila peniaze a aj mojim 2 známym, keď sme prišli na to, že rovnaké zaručené veštby píše na A4 všetkým klientom rovnako 😆 Držte sa a predestinujte - čo sa má stať, stane sa.... niektoré veci sú dané a niektoré viete ovplyvniť a žiadna veštica vám osud nezmení ani nevyveští....
Žiadna dobrá vestica neexistuje