Ahojte má tu niektorá z vás skúsenosť s chemickým peelingom či vám pomohol alebo nie
Mne ano...zmizli mi pigmentove fľaky
Chystám sa na to.... Vraj je treba viac ošetrení tymto peelingom
@dumbo10 Podstupila som to par rokov dozadu. Mala som fakt katastrofalne akne, take tie hlboke zapalene podkozne vyrazky, na ktore nic neucinkovalo a dr mi odporucila chem. piling ako pripadne riesenie. Nikto nemohol vediet ako zle na to zareagujem, mala som pocit, ze mi zliezla cela koza na tvari. Sama dr. hovorila, ze take cosi este nevidela. Dva tyzdne som sa skryvala doma, lebo sa mi vytvorila tvrda chrasta pokryvajuca cely ksicht a bolelo to ako svina😀 ALE ked to nakoniec odpadlo akne bolo prec a uz sa nikdy nevratilo. Nechcem ta strasit, len pisem svoju skusenost.Ono je to asi ako s kazdou procedurou a liekom, stale sa najde niekto, kto je alergicky a zareaguje prehnane. Treba ratat aj s takou moznostou.
@korunka1 Tie pigmentové fľaky trápia aj mňa a rozmýšľam nad nejakým takýmto zákrokom už asi 10 rokov. Neviem sa k tomu nejak odhodlať. Prosím, kde ste si to dávali robiť (prípadne aj cena) a stačilo jedno sedenie? A ako dlho sa Vám to hojilo a aká asi bola bolesť na stupnici od 1-10? Za aký čas sa dá ísť už medzi ľudí, aby sa ma niekto nezľakol?😂
dumbo na chem.peeling pozor, ja som dopadla ako @luthine..lekárka mi spálila kožu, nechala mi to dlhšie, obrovské hnisavé pľuzgiere, potom chrasty a dvojtýždňová schovávačka..vtedy ešte priateľ(dnes už manžel) si myslel že mu zahybam😂, nemala som tú odvahu sa pred neho postaviť..nie každej zápasuje..
@sovica
@dumbo10
Chodievam ku jednej kozmetičke u nás v meste už asi 3 rok. Robila mi ten píling už 2roky za sebou, Som dosť fotosenzibilná na tvári, na slnko by som nemala vôbec chodiť,vyzerám dosť divne s tými fľakmi. Vlani mi dávala nejakú novinku, ale netuším čo to bolo. Chodievam od cca októbra do februára, každé 3-4 týždne, takže viac sedení. Tento rok ma to asi nečaká, mazala som v lete ksicht ako divá, fakt to pomohlo.
reakciu som nemala žiadnu, max sa šúpala trochu tvár kým som sa neumyla. Bolesť minimálna, trochu to štípe, ale vonkoncom žiadna šialená bolesť, žiaden červený ksicht.
Za mňa áno, možno mám len štígro na dobrú značku pílingu, kozmetičku
@007marianna007 Veru, tiez som sa hanbila tomu svojmu ukazat😃 Uz tak si myslel, se riesim blbosti, ze to akne nie je taky problem. Este keby videl, co som si vlastnou sprostostou privodila...😆
@zuzkaz91 Ano. Ked sa zlupla ta chrasta, pod nou bola akoby celkom nova koza, ruzovucka ako prasiatko a jemna ako hodvab. Po akne ani stopy a fakt to tak uz ostalo. Odvtedy su to uz roky a plet mam uplne cistu. Akoby mi vypalilo s polkou koze aj ten chronicky zapal z hlbsich vrstiev. Ale kym ta chrasta zisla mala som brutal panicke stavy, ze som urobila najvacsiu chybu svojho zivota a ze som nadobro prisla o tvar🤣
Mozno zalezi aj na dovode, pre ktory ho chces absolvovat... Na drasticky peeling som sa nedala nahovorit, nevidim v tom zmysel, velmi casto sa po riadnom chemickom peelingu zosupe komplet tvar, je to normalne (ja som si dala predvceroma lebo vcera iba domacu acid nejaku silnejsiu-prvykrat a prave sa mi zosupol cely nos...). Je to normalne a napr. sestru pred chemickym peelingom na to dermatologicka hned upozornila, ze k tomu dojde a bude kludne aj tyzden doma. Ja pouzivam kyseliny doma, pravidelne v ramci osetrenia domaceho (asi rok.. a od vtedy som kozmeticku videla raz.. predtym kazdy mesiac cistit, pucit... teraz idem po pol roku k nej :D )
Vy ste ma tu zeny poniektore úplne vystrasili...ja si nemozem dovolit neist do prace alebo vobec sedieť doma ani jeden den. Mne kozmeticka nepovedala ze to moze mat takyto priebeh. Vlasne nikto z jej klientov takto nemal. Upozornila ma na lupanie ako po opáleni. Sama bola vtedy prave 2 dni po tom peelingu. Ukazovala mi to z blizka.No som v šoku
@007marianna007 ano nie každému sadne to čo inému hej😂
Baby ja som začala s chemickým peelingom noo v piatok tretia kura doteraz len jemne stúpanie teraz som celá pľuzgierov a vychádzania .som zvedavá ako to bude postupovať čo ste používali na tvár počas kúry?
Bola som už dva krát a na ďaľší rok idem znova. Mala som hrozne problematickú pleť. Proste samé akné a tie nechutné čierne bodky. Už po prvej návšteve Yes Visage bolo vidno zlepšenie pleti, nevravím že nejak drasticky ale póry sa mi zmenšili a akné bolo slabšie. Tak som sa objednala ešte raz a ten výsledok je super. Takúto pleť som snáď nemala nepamätám. Ešte pojdem raz a bude to ideálne. Našťastie som chrasty nemala len zčervenanie ale to po pár dňoch pomizlo. U každého to asi prebieha inak.
@simca06022011 vieš mi prosím poradiť konkrétne domáce peelingy? Také, že sa mi aj ošúpe tvár, mám otrasné pigmentové škvrny. Ďakujem
@dumbo10 mne nie