Máte skúsenosti s cestovaním FlixBus-om?

all10
23. júl 2023

Ahojte, chcel by som sa Vás opýtať, aké máte zážitky s cestovaním a celkovo s autobusmi FlixBus? Budem rád ak mi dáte vedieť ako sa s nimi cestuje a či je to výhodné. Budem rád za každé dobré aj zlé recenzie. Ďakujem Vám.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
all10
autor
23. júl 2023

@jj298 chodí na dlhú trasu?

meca
23. júl 2023

Mne je strašná zima v Flixe.
Klima až moc pustena...

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beatrixx1525
23. júl 2023

Za mňa len dobré skúsenosti, ako s vodičmi tak s autobusmi

vesimelonimarsista
23. júl 2023

Na dlhych trasach Flixbus nic moc, ziadne prestavky po ceste, prilis malo miesta na nohy, furt plne, v zasade aspon jeden asocialny pasazier v buse, soferi nie vzdy vedia nemecky alebo anglicky. Na kratkych trasach (CZ, SK) som bola zatial spokojna.

all10
autor
23. júl 2023

@beatrixx1525 a mala si skúsenosť v autobuse aj s WCkami?

all10
autor
23. júl 2023

@vesimelonimarsista a mala si skúsenosť v autobuse aj s WCkami?

annamarin
23. júl 2023

@all10 Sla som nim cca 7h a 7h naspäť. Som študent čiže cenovo ma to vyšlo super. Na taku dlhu trasu to bolo trochu nekomfortne - no čo už, je to predsalen autobus. Na wcko sa dalo ísť v pohode aj počas cesty.

annamarin
23. júl 2023

Este by som dodala, že autobus bol plný cestou tam aj cestou naspäť. Zastavky boli len na naberanie novych ľudí alebo pre tych co vystupovali. 🙂

vesimelonimarsista
23. júl 2023

@all10 hej, su tam, ale tiez v takom velmi stiesnenom priestore.

all10
autor
24. júl 2023

@vesimelonimarsista
@annamarin
Ešte sa vás opýtam ako ste to mali s jedlom a pitím počas cesty autobusom? Šoféri namietali alebo to bolo v pohodičke?

vesimelonimarsista
24. júl 2023

@all10 jest a pit mozes v pohode. Suchy post teda nemusis v buse dodrziavat 😅

steffi22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
all10
autor
24. júl 2023

@vesimelonimarsista už posledná otázočka a s miestom na sedenie a priestorom na nohy to bolo dostatočné či malé? Inak ďakujem ti veľmi pekne. 😍

vesimelonimarsista
24. júl 2023

@all10 ako som uz pisala, na nohy som nemala moc miesta. Pri mojej vyske je to problem skoro vsade. Ale cesta sa dala prezit. Flixbus ponuka vela spojov za dobru cenu, takze to je asi hlavny argument, preco sa pre nich ludia rozhoduju. Odkedy mam psa, sice len takeho miniaturneho, ktory sa zmesti do tasky, s nimi uz jazdit nemozem.

all10
autor
24. júl 2023

@vesimelonimarsista a akú máš výšku lebo ja mám cca 185 cm 😂

mandzula
24. júl 2023

@all10 Dcera si tak odpalila mobil pri nabijani, tak si ber radsej powerbank. Je mi jasne, ze sa to mohlo stat v hocijakom buse, takze to ber ako vseobecne odporucanie.

vesimelonimarsista
24. júl 2023

@all10 o desat centakov menej ako ty. Ale cestovali so mnou aj odo mna vyssi ludia a prezili to. Ked bude najhorsie, mysli na to, ze jazdou s nimi usetris peniazky 😅.

all10
autor
27. júl 2023

@mandzula
@vesimelonimarsista
Ešte sa vás chcem opýtať, mali ste niekedy problém aj s meškaním autobusov a prípojov ako takých?

mandzula
27. júl 2023

@all10 max. 5 minut.

vesimelonimarsista
27. júl 2023

@all10 nie, vsetko v pohode.

all10
autor
8. aug 2023

@mandzula
@vesimelonimarsista
Baby a ešte by som sa vás chcel opýtať aké miesto na sedenie by ste mi poradili?

mandzula
8. aug 2023

@all10 to zavisi od tvojich preferencii, mne je to napriklad uplne jedno.🙂

vesimelonimarsista
8. aug 2023

@all10 moje top miesto v poschodovom autobuse hore uplne vpredu s výhľadom na cestu. Inak podľa tvojich preferencii a voľných miest.

meryenes
19. sep 2023

Dá sa kúpiť lístok bez problémov aj priamo zo stránky www.cp.sk? Pýtam, sa preto, že tam vychádza menšia suma, než na stránke flixbusu. Neviem prečo. Pôjdeme busom prvýkrát. Ako si kupujete lístky? Je lepšie mať ich aplikáciu? Ďakujem

bukynecka
19. jan 2024

Ahojte, chcela by som ponuknut poukazku na prepravu cez FLIXBUS v sume 24 eur. Musela som zrusit listok a oni mi miesto vratenia penazi poskytli pokazku. Ak je tu niekto kto by poukazku odkupil za 24 eur tak by som bola velmi rada kedze ja ju uz vobec nevyuzijem. Dakujem

junovka
22. jan 2024

Zdravim,ja len som sa chcela zo zaujimavosti opytat,ci mate vy alebo niekoho znameho,kto absolvoval cestu mimo sviatkov do Kyjeva?Pripada mi to dost pritiahnute za vlasy,resp.zvlastne,ze Flixbus ma 3 terminy odchodu pocas dna na trase Kosice-Kyjev a kazdy druhy den 1 termin odchodu do Odesy🤔🤔🤔..pocas "vojny" na UA.

etereska
23. sep 2024

S Flixbusom mám zlé skúsenosti, hlavne s vodičmi, ktorí sú často arogantní a vôbec nie sú ochotní pomôcť, bez rešpektu. Takíto ľudia by nemali pracovať pre veľké spoločnosti. Alebo firmy musia kontrolovať svojich zamestnancov. Nie je pravda, čo ponúkajú na internete, refundáciu, výmenu lístka alebo akúkoľvek pomoc. Dôrazne neodporúčam Flixbus vôbec.