Ahojte, chcel by som sa Vás opýtať, aké máte zážitky s cestovaním a celkovo s autobusmi FlixBus? Budem rád ak mi dáte vedieť ako sa s nimi cestuje a či je to výhodné. Budem rád za každé dobré aj zlé recenzie. Ďakujem Vám.
Mne je strašná zima v Flixe.
Klima až moc pustena...
Za mňa len dobré skúsenosti, ako s vodičmi tak s autobusmi
Na dlhych trasach Flixbus nic moc, ziadne prestavky po ceste, prilis malo miesta na nohy, furt plne, v zasade aspon jeden asocialny pasazier v buse, soferi nie vzdy vedia nemecky alebo anglicky. Na kratkych trasach (CZ, SK) som bola zatial spokojna.
@beatrixx1525 a mala si skúsenosť v autobuse aj s WCkami?
@vesimelonimarsista a mala si skúsenosť v autobuse aj s WCkami?
Este by som dodala, že autobus bol plný cestou tam aj cestou naspäť. Zastavky boli len na naberanie novych ľudí alebo pre tych co vystupovali. 🙂
@all10 hej, su tam, ale tiez v takom velmi stiesnenom priestore.
@vesimelonimarsista
@annamarin
Ešte sa vás opýtam ako ste to mali s jedlom a pitím počas cesty autobusom? Šoféri namietali alebo to bolo v pohodičke?
@all10 jest a pit mozes v pohode. Suchy post teda nemusis v buse dodrziavat 😅
@vesimelonimarsista už posledná otázočka a s miestom na sedenie a priestorom na nohy to bolo dostatočné či malé? Inak ďakujem ti veľmi pekne. 😍
@all10 ako som uz pisala, na nohy som nemala moc miesta. Pri mojej vyske je to problem skoro vsade. Ale cesta sa dala prezit. Flixbus ponuka vela spojov za dobru cenu, takze to je asi hlavny argument, preco sa pre nich ludia rozhoduju. Odkedy mam psa, sice len takeho miniaturneho, ktory sa zmesti do tasky, s nimi uz jazdit nemozem.
@vesimelonimarsista a akú máš výšku lebo ja mám cca 185 cm 😂
@all10 o desat centakov menej ako ty. Ale cestovali so mnou aj odo mna vyssi ludia a prezili to. Ked bude najhorsie, mysli na to, ze jazdou s nimi usetris peniazky 😅.
@mandzula
@vesimelonimarsista
Ešte sa vás chcem opýtať, mali ste niekedy problém aj s meškaním autobusov a prípojov ako takých?
@all10 nie, vsetko v pohode.
@mandzula
@vesimelonimarsista
Baby a ešte by som sa vás chcel opýtať aké miesto na sedenie by ste mi poradili?
@all10 moje top miesto v poschodovom autobuse hore uplne vpredu s výhľadom na cestu. Inak podľa tvojich preferencii a voľných miest.
Dá sa kúpiť lístok bez problémov aj priamo zo stránky www.cp.sk? Pýtam, sa preto, že tam vychádza menšia suma, než na stránke flixbusu. Neviem prečo. Pôjdeme busom prvýkrát. Ako si kupujete lístky? Je lepšie mať ich aplikáciu? Ďakujem
Ahojte, chcela by som ponuknut poukazku na prepravu cez FLIXBUS v sume 24 eur. Musela som zrusit listok a oni mi miesto vratenia penazi poskytli pokazku. Ak je tu niekto kto by poukazku odkupil za 24 eur tak by som bola velmi rada kedze ja ju uz vobec nevyuzijem. Dakujem
Zdravim,ja len som sa chcela zo zaujimavosti opytat,ci mate vy alebo niekoho znameho,kto absolvoval cestu mimo sviatkov do Kyjeva?Pripada mi to dost pritiahnute za vlasy,resp.zvlastne,ze Flixbus ma 3 terminy odchodu pocas dna na trase Kosice-Kyjev a kazdy druhy den 1 termin odchodu do Odesy🤔🤔🤔..pocas "vojny" na UA.
S Flixbusom mám zlé skúsenosti, hlavne s vodičmi, ktorí sú často arogantní a vôbec nie sú ochotní pomôcť, bez rešpektu. Takíto ľudia by nemali pracovať pre veľké spoločnosti. Alebo firmy musia kontrolovať svojich zamestnancov. Nie je pravda, čo ponúkajú na internete, refundáciu, výmenu lístka alebo akúkoľvek pomoc. Dôrazne neodporúčam Flixbus vôbec.