zdravim ma niekto skusenosti cestovat cez letenky.sk dakujem 🙂
aj ja by som rada vedela, ci je letenka.sk spolahlivá spoločnost na zájazdy?
Dobrý den,moja skusenost z r.2008 ked este boli pod kridlamy CK Marco Polo a sidlili niekde na,Myjave je ,akato: 21.augusta večer som si elektronicky zajednal letenku na portály www.letenky.sk 22.augusta na obed mi bolo volané z CK Malko Polo ktorá je spravcom/vlastnikom?/daneho portalu. Po predstavení sa,mi bolo povedane že mam odlet 30.augusta z Viedne cez Varšavu prichodom do Toronta a do 16 hod. mam zaplatit rezervovanú letenku. V ten deň 22.augusta o 11:22 prebehla pladba a behom ani nie 5 minút mali peniaze na účte. pred tým než sa previedla tranzakcia volal som naspät do agentúry aby mi bola povedana presná cena ktorú mam zaplatit. Bolo mi ZNOVA!potvrdene že letím 30.augusta z Viedne a cena je 21 854 Sk. Večer som si išiel vytlači lenenku z mailu do net cafe a na moje prekvapenie som zistil že je na 30.septembra, čo je o mesiac neskor,ešte poslane s mailom aby som si datum skontroloval.Ale pritom bolo všetko zaplatené a letenka vystavená. Kedže bol piatok večer poslal som aspoň mail aby som sa dozvedel že kde sa stala chyba. V sobotu rano mi bolo odpísane že cez víkend nepracujú a budeme to riešit až v pondelok. V pondelok sa ma snažily presviedčat že o datume sa vôbec so mnou nikdy nebavily a asi som si to vsugeroval. Ja som si nedal poistit letenku na zmenu datumu preto že som si bol istý že v auguste poletím, a niekolko krát som si to pred zaslanim skontroloval. Ked som ich žiadal o kontakt webmastra,/lebo ten to musín mat niekde uložené/bolo mi povedané že ten mi nepomôže a iba mi vysvetlí to čo ona.Vôbec nemali zaujem sa pozriet do historie zaznamou zakaznika. Z leteky ktorú som zrušil mi prislo14 800Sk,. Kedze som mal pocit že som bol oklamaný,ale nemam dokaz o svojej verzii ako a čím ju doložit podal som podnet na inspekciu kde mi polo povedane ze zmluva uzatvorena po telefone nema hodnotu a je nedokazatelna. V Kanade som nikdy nebol vdaka letenky.sk som prisiel o pracu na SVK a zaroven aj v Kanade kde ma cakali koncom augusta,. Pre nich som sa stal nezodpovednym clovekom a stale mi trdili ze ked agentura spravi chybu mala by ju napravit popripade sa o to pokusit. Na slovensku je to ale o inom! Zhrnieme si to; zabukoval som si letenku,nedalo sa im [im to nefungovalo]zaplatit kartou tak mi hned na druhy den volali ze nech to idem do banky zaplatit,po zaplateni mi poslali letenku s datumom aj s kontrolnym ustrizkom kt.sa posiela najskor pred zaplatenim. Pani alebo slecna zrazu uz nemala mily hlas ,skor posmesne slova ze tonemamako dokazat a ked som apeloval nech to webmaster iba skontroluje tak vysmaiala ze on je tu iba v stredu a nebude sa tomu venovat. Je pravda ze by mohli so mna spravit vola keby to bol jún,foneticky to vyznie ako júl= na to sa dá lahko vyhovorit a mozno by som o sebe zapochyboval mila pani.Ale august...september? Vidite tam nejaku zvukovu spojitost?! Stale mi posielaju na mail otravne maily- drzost,aj ked som si ich dal do spamu,zablokoval vzdy si najdu cestu. Je mozne ze sa zmenil majitel...ludia...ale ja som na nich zanevrel. A ak si s partiou bukujeme letenky tak urcite nejdeme cez nich..
Nikdy nekupujte cez letenky.sk....dnes som aj so synom stravila hodiny komunikaciou s nimi a slecny neochotne cokolvek spravit...bola to naozaj len otazka ochoty a minuty....nebudem tu vsetko rozpisovat, lebo je to zamotany pribeh, ale asi vsetko je ok, kym nenastane problem...ak nastane, velmi velka neochota zo strany slecny pri telefone, stale verklikovala to iste.....cize po hodinach stravenych pri telefone som nic nevyriesila a moja letenka zostala neopravena....a pritom letecka spolocnost Ryanair v Dubline, kde sme tiez volali, boli ochotni letenku opravit bezplatne len na zaklade nejakeho cisla, ktore nam mali poskytnut sprostredkovavatelia....nestalo sa tak.....a vsetko omnoho drahsie ako priamo cez letecku spolocnoost, aj kufor navyse...pisem takuto negativnu recenziu prvykrat, ale naozaj mi to nedalo....
Najlacnejšie letenky - https://search.jetradar.com/?marker=15048¤cy=EUR&locale=sk Ja kupujem letenky len cez net. Ano, vytlac si to, co ti poslali emailom ako prilohu
Ahoj ja som kupovala letenku nasemu dedovi. Letel do berlina so swechatu,aj naspat...Vsetko bolo v poriadku...