Máte skúsenosť s www.zlavomat.sk a www.zlavy.odpadnes.sk?

ivkaka
29. jún 2012

Ahojte,ma niekto z vas susenosti z objednavkou cez tieto stranky?Su tam dost dobre zlavy ,ale nemam stym skusenosti.Vie mi niekto poradit?Vdaka.

liz_lemon
29. jún 2012

so zlavomatom mam len tie najlepsie skusenosti, kupovala som cez nich velakrat
tu druhu stranku nepoznam

monikars
19. apr 2013

ja mam so zlavomatom aj zle skusenosti, najprv dlho trvalo kym tovar prisiel, potom jedna vec neprisla, ani sa neunuvali poslat spat peniaze az ked sme urgovali, ze to posunieme na vyssie miesta a jednu vec sme museli reklamovat a tiez dlho trvalo kym peniaze vratili aj to menej o 3 €, ale ja mam celkovo zle skusenosti s nakupovanim cez internet, ale niektori znami si to chvalia

daniela076
19. apr 2013

so Zľavomatom mám tiež veľmi dobré skúsenosti, už som cez nich kupovala x krát, nikdy som nemala problém....často kupujem hlavne za kredity, ktoré si pri troche šťastia môžeš vytočiť na kolese šťastia....potom si to môžeš dať odpočítať z ceny....akurát to zmenili,niekedy platili neobmedzene,teraz platia dva týždne, potom prepadnú....ale som s nimi maximálne spokojná....cez zlavy.odpadnes sa nedá kupovať , to je vlastne len vyhľadávač zliav....ono ťa to potom presmeruje na konkrétnu stránku.....ešte mám výborné skúsenosti so Zlava dna.sk, naopak už by som nič nekupila cez Morezliav.sk.....