Ahojte chcela by som sa vás opýtať som z Prievidze a chcela by som ísť na epiláciu laserom a našla som túto kliniku. Máte s ňou skúsenosti ? Sú dobrý ? Potrebujem si nechať odstrániť chĺpky a najhoršie je že v Prievidzi som našla iba túto kliniku. Za akékoľvek rady/recenzie budem vďačná.
Ďakujem
Ešte ma napadlo ze je v PD aj Esteticke centrum Ivett
@lienkashcj ahoj Ivett nie ja chodim do Ryant a som spokojna..
@lienkashcj Ahoj. Bola si na tej epilacii, prosim ta? Ako si spokojna? Tiez o nich rozmyslam. Dakujem.
@babakato dnes som sa chcela objednať ale povedali mi že v letných mesiacoch epilaciu laserom nerobia. Že epilaciu laserom robia len v jesenných a zimných mesiacoch. Takže znova začnú koncom októbra.
@lienkashcj Presne tak. Das mi potom, prosim, vediet, ako si dopadla? Ci to zabralo? Ja planujem az tak zaciatkom roka, to uz snad uvidis nejaky vysledoj. Dakujem.
@babakato dám vedieť. Čo som čítala tak tam by mal byť 4-12 týždňový rozdiel tak typujem že prvé 2 mesiace nejaký veľký rozdiel neuvidím(kto vie možno sa mýlim dúfam moc moc)
@lienkashcj Ahoj, bola si tam?
@jaja195 ahoj ja tam chodím(aj keď mali teraz pauzu kvôli covid-19) ale neviem či sa to volá stále RYANT clinic, lebo som tam volala a že sa rozdelili, ale že doktor ostáva aj v PD naďalej. Tel. č. sa nezmenilo +421950370847 just včera som tam volala. A ceny budú asi rovnaké ako boli.(pozri na internete ich stránku tam majú zákroky a cenník) ale inak som bola spokojná.
Tu je cenník: https://www.ryantlaserderma.sk/epilacia/
@lienkashcj dakujem 🙂 takze si bola spokojna.
ale to je lepsie asi cez zimu na to ist, ze?
@jaja195 som spokojná(kvôli korone mi zrušili termíny) ale včera som tam volala a povedala že je to lepšie cez jesen, zima lebo že hrozia potom flaky(a neviem či zmiznú potom alebo nie) preto povedala že nech si zavolám v septembri/októbri keď už nebude také teplo.
Ženy ja by som sa vás chcela opýtať, ja sa by som chcela ísť na laser brada a krk, ale bojím sa že keď si to pred zákrokom oholim, čo som si to ešte ani raz neholila, či mi ti nenarastie ešte viacej či mi ten laser pomôže, alebo utlmi to. Ďakujem pekne každej za odpoveď 🙂🙂
@vandall s tým krkom to mám rovnako len ja som rozmýšľala nad tvárou(teda aj líca a bokombrady) takže krk+líca+bokombrady ale bojím sa že keď to oholím bude to ešte horšie.
Ahojte,už dlhé roky má trápi padanie vlaskov,podstúpila som aj vlasovú mezoterapiu a krvnú plazmu ,nezabralo,má niekto skúsenosti s Ryant Laserderma klinickou v Prievidzi s týmto problémom?pomohli Vám?
@lienkashcj ahoj podstupila si tu laserovu epilaciu v tejto klinike? Spokojnost?
@monika4991 áno podstúpila a spokojnosť je, ale pre mňa je 5 ošetrení(jeden balík) minimum bohužiaľ. Ale stále tam chodím. A ešte nejaký čas aj budem chodiť :D Ale to pre mňa. Inak som s nimi spokojná. 🙂
@lienkashcj a ak sa mozem opytat kolko si teda realne potrebovala dva baliky? Malo by to byt uz nastalo tie odstranene chpky?
@monika4991
1. prepáč za neskorú odpoveď.
2. No mne 5 ošetrení nestačilo na ruky(ale zatiaľ som si nezaplatila ďalší), pretože mám zaplatený balík na celé dolné končatiny(a áno rozdiel vidím rastú pomalšie na niektorých miestach ich je už menej a sú jemnejšie a ľahšie sa to holí). Nie laser ti odstráni chĺpky na 70%(pre každého je individuálne tie jednotlivé ošetrenia) ale 5 je minimum. A malo by sa to opakovať niekto tvrdí že jedno alebo dve sedenia do roka potom ešte ale to je individuálne. Bohužiaľ chlp je živí a bude rásť aj do budúcna ale ten laser to zredukuje, oslabí alebo spomalí rast. Oni to všetko povedia keď im zavoláš alebo tam zájdeš a tak.
A ešte raz prepáč za neskorú odpoveď.
@lienkashcj prosím ta a alj to cítiť alebo to je bezbolestne? 🙈
@malablska trocha to cítiť ale nie je to nič čo by sa nedalo vydržať(najprv to natrú chladivým gélom). Prepáč za neskorú odpoveď.
Ahojte dievčatá. Prosím vás, bola ste niektorá v Ryantlaserderma aj na lymfodrenáž? Chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti. Ďakujem.
Ahoj bola som u nich len na epilaciu hornej pery a všetko super, konečne si nemusím trhať voskom.