Ahojte, mate niekto skúsenost s plosticami??
@lara1128 nemali sme, ale píše sa, že nemusí stipat všetkých, len niekoho vyvoleneho..treba volať firmu
@lara1128 Mám čerstvú skúsenosť. Tiež sme 4 a poštípaní sme boli len 2. Plošticiam nechutí každý. Už keď sme dedukovali čo to bude, pustila som sa do hľadania a našla ich. Asi 4 kusy. Poslala fotky a jasný záver. Sme presne mesiac po dezinsekcii a dúfam, že nikdy v živote už ich nestretnem.
Ja som zažila v hoteli. Stipali len mňa a pritom som spolu v tej istej posteli spala aj s deťmi. Vraj si vyberajú. A ano, keď som pochopila o čo ide, aj som jednu mŕtvu našla v tej posteli.
Na intrakoch, nestipali každého - a riešili to deratizeri. No určite nie 4-6 týždňov. U nás to bolo cez veľkonočné sviatky a po nich sa normálne všetci vrátili na izby.
@bluka2 tohto sa bojím, že to schytam niekde hoteli
@marcellka32 ked budu v hoteli, to si zrejme vsimnes, aspon mna hryzu...potom treba po prichode vsetko vydezinfikovat alebo do mraznicky dat na par dni v sackoch... mne teraz stoji kufor uz skoro mesiac pred dverami, kym to spravim. Ak tam nejake boli, ked otvorim ten kufor, mala by som si to vsimnut - to iba tak uvazujem
@lara1128 Nie,nie. Normálne sa funguje. Je to kontaktný postrek. Nie že sa má odísť z domu, ale práveže musíte tam ostať. Inak nezistíte, či sa ich podarilo vyhubiť. Ploštica zo svojho úkrytu vylezie iba vtedy, ak zacíti človeka. Prečítaj si niečo o plošticiach na nejakom deratizérskom webe.
@lara1128 jedine objednať profesionálnu firmu